Infor levert clouddiensten aan equipment-industrie

19 augustus 2016

Infor kondigt de beschikbaarheid aan van Infor CloudSuite Equipment Rental, een gebruiksklare cloud-gebaseerde oplossing speciaal ontwikkeld voor werktuigverhuurbedrijven. De oplossing helpt de verhuurbedrijven hun kernprocessen te stroomlijnen, zakelijke groei te ondersteunen, een efficiencyslag te maken en hun innovatiekansen te vergroten. 

infor1Infor CloudSuite Equipment Rental helpt organisaties aan een competitieve voorsprong door de time-to-value te versnellen en de initiële investeringskosten, in vergelijking met softwaresystemen die niet in de cloud opereren, te verlagen. Dankzij de eenvoudige implementatiemogelijkheden worden tevens de arbeidskosten gereduceerd. Dit helpt bedrijven hun groeidoelstellingen te halen in aanloop naar het betreden van een nieuwe markt, een bedrijfsovername of wanneer ze gebruikers willen toevoegen. Het systeem ondersteunt ook mondiale groei en zakelijke flexibiliteit door de huurvloot te optimaliseren. Dankzij de applicatie kunnen verhuurorganisaties van equipment zich richten op klantenbinding en cliënten een betere service verlenen door de werktuigen te leveren die ze willen, wanneer ze ze willen en voor de beste prijs.

Infor CloudSuite Equipment Rental omvat een pakket kernfunctionaliteiten. Daarnaast is het mogelijk additionele applicaties en procesondersteuning toe te voegen zodra het bedrijf groeit. Het pakket levert een out-of-the-box aanpak met een normatieve vooraf geconfigureerde database met uitgebreide procesdocumentatie. Infor CloudSuite Equipment Rental’s branchespecifieke functionaliteiten en de Implementation Accelerators for Equipment Rental die zorgen voor een snelle implementatie, maken dat Infor’s cloudoplossing zich onderscheidt van andere cloudoplossingen op de markt.

“Verhuurorganisaties van equipment hebben te maken met een grote hoeveelheid onderdelen ongeacht of ze op lokale of mondiale schaal opereren. Het creëren van efficiëntie waar dit er nog niet het geval is, kan van vitaal belang zijn. Een manier om een dergelijk voordeel te realiseren, is door het inzicht in assets te verbeteren om zo te kunnen vaststellen waar een werktuig is, in welke staat het is, en wat voor problemen zich kunnen voordoen. Bij het ontwikkelen van Infor CloudSuite Equipment Rental hielden we dit allemaal nadrukkelijk voor ogen”, zegt Andreas Hellstrom, senior industry & solution strategy director bij Infor. “Deze oplossing is gebouwd met dezelfde cloudfunctionaliteit en veiligheid als andere CloudSuite-applicaties maar met branchespecifieke functies en de mogelijkheid voor integratie met andere belangrijke applicaties. Ons doel was om een eenduidig inzicht te bieden in de complete levenscyclus om zo de efficiëntie te vergroten en het kostenbeheer te ondersteunen.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This