Gigaset pro Maxwell Basic en Maxwell 3 gecertificeerd op Kwebbl-hosted PBX-platform

19 augustus 2016

Kwebbl, een van de snelst groeiende Smart Cloud Communications-platformen van Europa, heeft de Maxwell Basic- en Maxwell 3-desktoptelefoons van Gigaset pro gecertificeerd. Hiermee is het complete productportfolio van Gigaset pro, leverancier van innovatieve unified communications-oplossingen voor bedrijven, aangesloten op het hosted PBX-platform van Kwebbl. Zo verkopen resellers nog eenvoudiger een complete end-to-end-communicatieoplossing inclusief basisstations en bureautelefoons, en kunnen zij vertrouwen op Duitse kwaliteit.

Kwebbl is de eerste partner van Gigaset pro, die volledige ondersteuning biedt van het Gigaset pro-portfolio. De samenwerking tussen de platformprovider en Gigaset pro biedt belangrijke voordelen voor resellers, waaronder de mogelijkheden voor auto provisioning en de garantie van gecertificeerde producten.

Kwebbl profiteert van het grote afzetgebied van Gigaset pro’s zakelijke-communicatieoplossingen, onder andere in het mkb. Ivo de Vries, CCO van Kwebbl: “Deze certificering en ons partnerschap met Gigaset pro betekenen een samenwerking van techniek, sales en marketing. Door middel van auto provisioning kunnen honderden Europese resellers en duizenden eindgebruikers nu makkelijk een Gigaset pro-toestel aansluiten op ons hosted PBX-platform. Dat betekent voor beide partijen een flinke tijdsbesparing tijdens de installatie.”

Gerard van der Roest, salesmanager van Gigaset pro Benelux: “Dankzij de certificering van ons complete portfolio kunnen wij nu meeliften op de groei van Kwebbl en zelf uitbreiden naar nog meer landen. Zo bedienen we honderden extra resellers en indirect duizenden eindklanten. Bovendien vraagt de zakelijke markt steeds meer om cloudoplossingen. Dankzij de Kwebbl-certificering kan Gigaset pro met zijn producten inspelen op deze behoeften.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This