Infor LN geoptimaliseerd voor fabrikanten in de cloud

2 augustus 2016

Infor kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Infor LN 10.5. Infor LN 10.5 is een enterprise resource planning (ERP) systeem dat goede software combineert met functionaliteiten die specifiek voor fabrikanten zijn gemaakt. Deze laatste versie is via Infor Xi12 beschikbaar op een open source technologie-stack. Naast de nieuwe mogelijkheden om de implementatie te vergemakkelijken biedt het systeem de flexibiliteit om fabricageprocessen te verbeteren.

inforMet de verbeteringen wil Infor klanten voorzien van innovatieve mogelijkheden voor repeterende productieactiviteiten en voor het beheer van resources. De oplossing biedt ook branchespecifieke functionaliteiten voor belangrijke micro-verticals, waaronder de ruimtevaart en de automobielindustrie. Contractverwijzingen, nieuwe processen voor opbrengstverantwoording en certificeringen behoren tot de nieuwe functionaliteiten. Infor LN omvat ook branchespecifieke functionaliteiten voor high-techklanten en bedrijven die industriële machines maken. De nieuwe gebruikersinterface is makkelijk om te gebruiken en esthetisch vormgegeven.

Infor CloudSuite biedt klanten ook toegang tot progressieve branchespecifieke analyses via een uniforme suite met een unieke gebruikersinterface. Eindgebruikers kunnen hierdoor kritische data en gegevens makkelijker analyseren. De suite gebruikt de middleware-oplossing Infor ION en het sociaal samenwerkingsplatform Infor Ming.le voor interne en externe communicatie tussen klanten en de leveranciers. Deze verbeteringen ondersteunen globalisering. Gebruikers kunnen gegevens realtime, op elk moment en vanaf elke locatie bekijken. Infor LN maakt het mogelijk dat applicaties op afstand worden gebruikt. 

De initiële kosten zijn lager doordat klanten dezelfde oplossing gebruiken als een cloud-hosted deployment op een Amazon Web Services (AWS) platform met een maandelijks abonnement, zonder dat men extra onsite servers of hardware moet aanschaffen of aanvullend IT-personeel moet inhuren.

“Bedrijven die complexe producten maken, hebben technologie nodig met branchespecifieke functionaliteiten die intuïtief en gebruikersvriendelijk. Verder moeten ze snel geïmplementeerd kunnen worden tegen een kleinere investering dan momenteel gangbaar is voor de vele traditionele alternatieven die op dit moment beschikbaar zijn,” aldus Edward Talerico, industry & strategy director bij Infor. “Infor voldoet aan de vraag van de fabrikanten en de gebruikers door software te maken die de manier waarop mensen werken, verbetert.”

De nieuwe versie is gebaseerd op de feedback van klanten en biedt strategische verbeteringen. Daarnaast sluit het aan bij een progressieve roadmap van moderne bedrijfsapplicaties. Dankzij de extra mogelijkheden voor micro-verticals, zoals ruimtevaart, automobielindustrie, industriële en high-tech maakindustrie en after-sales diensten, kunnen klanten de oplossing schalen zodat die past bij de unieke behoeften van de organisatie. Separate componenten voor de samenwerking met leveranciers, Enterprise Asset Management (EAM) en Configure Price Quote (CPQ) zijn ook beschikbaar.

De Infor CloudSuite-producten profiteren van de expertise van Amazon Web Services. Ze kunnen schaalvoordelen bieden door gebruik te maken van software-as-a-service (SaaS) om on-demand toegang te bieden tot middelen en dankzij ingebouwde auto-scaling. AWS biedt zijn diensten in 10 regio’s aan. Er zijn daarnaast wereldwijd 25 Availability Zones en 51 Amazon CloudFront Edge-locaties.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This