Strategische samenwerking tussen SAP en DocuSign

19 juli 2016

SAP en DocuSign zijn een strategische samenwerking aangegaan. Als onderdeel van het partnership gebruikt SAP de technologie van DocuSign voor digitale handtekeningen in Ariba en SuccessFactors.

SAP en DocuSign willen er samen voor zorgen dat elk bedrijf volledig digitaal kan werken. De integratie van het Digital Transaction Management-platform van DocuSign met oplossingen van SAP maakt het mogelijk om snel en veilig digitale handtekeningen te zetten die bovendien rechtsgeldig zijn.

SAP Signature Management by DocuSign is inmiddels uitgerold naar Ariba Contract Management en SuccessFactors Recruiting Management. SAP is van plan om ook andere oplossingen uit te rusten met de technologie.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This