ALSO gaat samenwerking aan met Awingu

19 juli 2016

Vanaf heden is ALSO een samenwerking aangegaan met Awingu. Dit Belgische bedrijf ontwikkelt online workspace software. Awingu software brengt bedrijfsbestanden en toepassingen samen op één veilige online workspace. Met het virtuele cloudplatform van Awingu kunnen ondernemingen hun bedrijfsapplicaties via een webbrowser laten werken op meerdere devices tegelijk, inclusief tablets en smartphones.

“Awingu maakt gebruik van de kracht van de nieuwste web-technologie om bedrijfsapplicaties overal te kunnen openen, ongeacht waar ze zich bevinden, in de cloud of on premise”, zegt Harald Nuij, Chief Customer Officer, ALSO Nederland. “Awingu heeft het grote voordeel dat zij werken met iedere cloud service en dit past perfect in ons brede portfolio van geavanceerde mobility solutions.”

Walter Van Uytven, Awingu CEO, voegt hier aan toe, “Wij verheugen ons op de samenwerking met ALSO. Onze waardepropositie stelt partners in staat om deze krachtige en tegelijkertijd eenvoudige mobility oplossing sneller op te nemen en te integreren. De samenwerking met ALSO zorgt er ook voor dat we gebruik kunnen maken van het grote bereik van ALSO en van de toegevoegde van haar ervaren sales en marketing teams.”

De huidige werkomgeving combineert SaaS, Web, Windows Server, Windows Desktop en oudere legacy-applicaties. Met Awingu kunnen alle applicaties werken op een RDP server, zonder opnieuw geprogrammeerd te moeten worden. Dit betekent een behoorlijke kostenbesparing voor bedrijven, aangezien de huidige IT niet aangepast hoeft te worden. Binnen enkele uren heeft men, vanaf iedere willekeurige device, op een veilige wijze toegang tot de bedrijfsbestanden op een online workspace.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This