Kaseya opent nieuw EMEA-kantoor in Dublin

14 juli 2016

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, opent op 20 juli 2016 in Dublin een nieuw hoofdkantoor voor de EMEA-regio. Op het grotere kantoor zullen veertig medewerkers aan de slag gaan, met ruimte voor uitbreiding tot zeventig. Daarmee is het kantoor een afspiegeling van Kaseya’s consistent groeiende aanwezigheid in Europa.

KaseyaEuropa is en blijft een belangrijke markt voor Kaseya, en het bedrijf is van plan zijn Europese business in het komende jaar uit te breiden. Kaseya’s hoofdkantoor in Dublin was altijd al een hub voor customer support en voor de finance- en hr-teams, maar dient na deze significante uitbreiding ook als saleshub en als thuisbasis voor verschillende customer success- en marketingmedewerkers. Daarnaast is de werkplek in Dublin ook het hoofdkantoor voor Kaseya’s Europese leadership-team. Naast Dublin heeft Kaseya Europese kantoren in Den Haag, Londen en München.

“We zijn toegewijd aan onze klanten en willen ons bevinden op die plekken, waar zij zich ook bevinden”, zegt Miguel Lopez, General Manager van Kaseya. “We kijken ernaar uit onze groei in Europa door te zetten om tegemoet te komen aan de toenemende Europese vraag naar complete IT-oplossingen. Het nieuwe hoofdkantoor in Dublin geeft ons de kans om onze Europese business uit te breiden en tegelijkertijd onze bestaande klanten te blijven bedienen.”

“Dankzij deze uitbreiding zijn we in staat ons werknemersbestand te laten groeien en onze klanten beter te ondersteunen”, zegt Ann Curley, Vice-President Global Human Resources van Kaseya. “Onze aanwezigheid in Dublin geeft ons toegang tot hoogopgeleid, meertalig en Engelssprekend talent dat ons zal helpen bij het realiseren van onze groeiplannen voor het komende jaar.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This