Rittal Hybrid Cloud Package betrouwbare schakel tussen cloud en onderneming

7 juli 2016

Een bedrijfsklaar geïnstalleerde totaaloplossing waarmee ondernemers en IT-beheerders een optimale beschikbaarheid en toekomstbestendigheid van hun IT-systemen realiseren – dat heeft Rittal zich bij het samenstellen van de vier Rittal Hybrid Cloud Package configuraties tot doel gesteld. Is dat gelukt? Oordeel zelf en ontdek de ruimtebesparende, betrouwbare en allesomvattende IT-infra oplossingen van Rittal Hybrid Cloud Package.

Met Rittal Hybrid Cloud Package biedt Rittal een alles-in-één-oplossing waarmee midden- en kleinbedrijven in één klap verlost zijn van alle zorgen rondom de beschikbaarheid en toekomstbestendigheid van hun IT-systemen. Er zijn vier uitvoeringen (S, M, L en XL) met 1 tot 4 Rittal TS-IT racks en een koelvermogen van 3 tot 20 kW. Elke Rittal Hybrid Cloud Package uitvoering beschikt over een geïntegreerde koeling, UPS, brandmeld- en blussysteem en remote monitoring- en managementsysteem. Rittal Hybrid Cloud Package wordt bedrijfsklaar geïnstalleerd, dus inclusief inhuizen, plaatsen, koppelen en monteren. Zo is er een passende Hybrid Cloud Package voor elke organisatie.

De ideale mix: turn-key opgeleverd via one stop shopping

Hoeveel “onafhankelijkheid” geven we op in ruil voor het gebruik van decentrale cloud based IT-diensten? Hoe garanderen we de betrouwbaarheid van verbindingen tussen interne en externe dataprocessen? En hoe blijven we de baas over onze eigen data? Om uw keuze te vergemakkelijken stelde Rittal vier Rittal Hybrid Cloud Package configuraties samen die het complete toepassingsgebied van IT in het midden- en kleinbedrijf omvatten. Met de turn-key leverbare Rittal Hybrid Cloud Package configuraties ondersteunt Rittal het midden- en kleinbedrijf bij de transitie naar hybride IT. Rittal Sales Manager IT Marcel Pol: “Ongeacht of je kiest voor public of private cloud-oplossingen, voor je eigen IT in eigen huis of voor een tussenvariant in de vorm van een hybride cloud-oplossing – er zal altijd een betrouwbare fysieke koppeling tussen de binnen- en buitenwereld nodig zijn. Met de keuze voor een Rittal Hybrid Cloud Package bepalen onze klanten zelf hun ideale mix tussen cloud en hybrid en verder hebben ze er geen omkijken naar, want samen met onze system integrators en installatiepartners verzorgen wij de complete realisatie. Het is one stop shopping en Rittal doet de rest.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This