Cloud-specialist BPdelivery lanceert nieuwe versie van cloud brokerage-platform

5 juli 2016

BPdelivery heeft versie 3.02 van zijn brokerage-platform uitgebracht. De nieuwe release is bedoeld voor het verder verbeteren van de  beheersbaarheid en controle van de cloud-voorzieningen in een organisatie. 

BPdeliveryDe interface van de applicatie is gebruikersvriendelijker gemaakt, meldt het bedrijf. Dit b betekent onder andere dan de indeling van de geboden functionaliteit nu logischer is gemaakt. Hierdoor is het eenvoudiger geworden om naast een tablet of laptop ook een smartphone te gebruiken voor de handelingen binnen BPdelivery. De nieuwe versie gedraagt zich dan als een app. Ook de knoppen zijn vernieuwd en aangepast voor mobiel gebruik.

Los van de look & feel heeft BPdelivery ook in de functionaliteit verbeterslagen gemaakt. Bij het aanloggen ziet de gebruiker direct of er berichten klaarstaan waar wat mee moet gebeuren. Contractmanagement en productmanagement zijn uitgebreid en de workflows die bij lopende contracten horen zijn verbeterd. Daarnaast is het nu ook mogelijk om meerdere leveranciers van producten te hebben.

Als laatste nieuwe functie heeft het bedrijf de medewerker centraal gesteld in het systeem. Dit betekent onder andere dat nu vernieuwde rapportagemogelijkheden bestaan die inzicht geven in wat er zich allemaal afspeelt in de organisatie. Tevens is nu de mogelijkheid ingebouwd om enkelvoudige producten te bestellen zonder maandelijkse kosten. Dit was met name een vraag vanuit de facilitaire organisaties, aldus BPdelivery.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This