Ikoula lanceert Host2VPS voor makkelijke toegang tot directe computing-capaciteit in Europa en Azië

30 juni 2016

Cloud hosting expert Ikoula kondigt Host2VPS aan, een belangrijke toevoeging aan binnen het productportfolio. Met deze oplossing kunnen gebruikers makkelijk een virtual private server uitrollen op iedere locatie. Dit nieuwe product maakt het mogelijk voor Ikoula-klanten om servers die draaien in de datacenters van Ikoula in Europa en Azië te installeren en te beheren vanuit een enkele interface.

Host2VPS biedt de perfecte oplossing voor startups en het MKB als het gaat om flexibele capaciteit die ingezet kan worden voor webservers-, storage-, backup- en testdev-doeleinden. De virtuele private servers van Ikoula kunnen binnen een minuut worden opgezet en draaien op een Ubuntu-, Debian-, of CoreOS Linux-besturingssysteem. Host2VPS levert tot 8 CPU’s en 15 GB geheugen, en alle machines zijn voorzien van SSD disks.

Dimitri Tzoumas, Marketing en Sales Manager bij Ikoula Nederland, zegt: “We zien een toenemende vraag naar virtuele private servers ten opzichte van traditionele hosting. Host2VPS is het antwoord. We hebben hiermee geprobeerd een oplossing te bieden die net zo makkelijk te gebruiken als een licht aandoen en tegelijkertijd voorziet in alle wensen op het gebied beveiliging, capaciteit en functionaliteit. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This