Dynatrace stelt Kristof Van den Bossche aan als Benelux-directeur

30 juni 2016

Dynatrace heeft Kristof Van den Bossche benoemd tot regionaal directeur voor de Benelux. De Belg werkt al achttien jaar bij het softwarebedrijf en kent de technologie, de klanten en de markt van Dynatrace door en door.

Van den Bossche komt aan het hoofd te staan van een van de best presterende regio’s in Europa op het gebied van de verkoop van Dynatrace-software en -diensten voor digital performance management (DPM). Dynatrace is hierin wereldwijd markleider. Met de software van Dynatrace zien bedrijven en overheden in realtime hoe snel hun applicaties voor de gebruiker zijn. De software signaleert het als een toepassing even niet beschikbaar of traag is of wanneer dit dreigt te gebeuren. De oorzaak wordt dan meteen vastgesteld. Op die manier kunnen organisaties problemen voorkomen of snel oplossen voordat ze tot imagoschade en omzetverlies leiden.

“De laatste drie boekjaren is onze omzet in de Benelux jaarlijks met vijftien tot twintig procent gestegen”, zegt Van den Bossche. “Dynatrace wil dit groeitempo vasthouden en heeft mij daarom gevraagd de rol van regionaal directeur voor de Benelux op me te nemen. Om even sterk te blijven groeien, breiden we ons accountmanagementteam in de Benelux uit en zetten we in op lokale partners die onze software verkopen en installeren.”

“We hebben in de Benelux meer dan honderd klanten, waaronder banken en verzekeraars, overheidsdiensten, productiebedrijven, retailers en reisorganisaties”, vervolgt de topman. “Maar er is nog een groot marktpotentieel. In deze tijd van digitalisering hebben we de wind in de zeilen, omdat aanbieders en gebruikers van mobiele, web- en bedrijfsapplicaties eisen dat deze altijd beschikbaar en snel zijn. Performance is een differentiator.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This