Previder verbetert hybride cloud services met Microsoft Cloud Solution Provider programma

21 juni 2016

Previder treedt toe tot het Cloud Solution Provider programma van Microsoft. Hiermee speelt Previder in op de toenemende vraag van klanten om in één hybride cloud-oplossing zowel Microsoft Azure als de eigen datacenter- en IaaS diensten van Previder te integreren. Het programma geeft Previder toegang tot aanvullende middelen en ondersteuning om klanten optimaal te helpen bij hun transitie naar de cloud.

Previder_hek_nachtNaarmate zakelijke IT-omgevingen complexer worden, verandert de rol van cloud-service providers. Previder heeft als leverancier van colocatie- en cloud diensten veel organisaties als klant die geïnteresseerd zijn in hybride IT-infrastructuren. Om deze omgevingen, opgebouwd uit on-premise, private en public clouds, optimaal te ondersteunen, sloot Previder een samenwerkingsovereenkomst met Microsoft. Eric Vredeveldt, directeur van Previder: “De complexiteit van hybride IT-infrastructuren is groot. Het Cloud Solution Provider programma stelt ons in staat om onze eigen kennis en kunde met die van Microsoft te bundelen en onze klanten de beste ondersteuning te geven. Hierdoor kunnen we optimale betrouwbaarheid van kritische bedrijfsinfrastructuur garanderen. Het verlaagt de drempel voor klanten om hybride cloud-omgevingen te gebruiken.”

Bedrijfskritische systemen

Steeds meer organisaties overwegen bedrijfskritische systemen naar de cloud te verplaatsen. Veel van hen zijn bekend met het software-ecosysteem van Microsoft, waarmee zij gedeeld of gefaseerd de transitie naar cloud-oplossingen kunnen maken. Previder wil klanten optimaal ondersteunen en adviseren bij het inrichten van hun hybride cloud-infrastructuren. Met het Microsoft Solution Provider programma combineert Previder zijn eigen expertise met die van Microsoft om hen de meest kostenefficiënte oplossing te kunnen leveren, met de beste beschikbaarheid en performance, inclusief de benodigde garanties. Vredeveldt: “De naadloze integratie van Microsoft cloud-technologie met onze datacenterdiensten, biedt een grote meerwaarde voor onze klanten. Wij verwachten voor de nabije toekomst veel van deze belangrijke samenwerking met Microsoft.”

Pin It on Pinterest

Share This