Magic Software xpi 4.5 vereenvoudigt digitale transformatie- en IoT-projecten

21 juni 2016

Magic Software introduceert een nieuwe versie van zijn integratieplatform xpi. Versie 4.5 versoepelt de digitale transformatie en ondersteunt Internet of Things (IoT)-projecten.
Magic SoftwareMagic xpi 4.5 bevat een nieuwe, op Microsoft Visual Studio gebaseerde, gebruikersinterface met verbeterde productiviteitsfuncties en uitgebreide out-of-the-box connectiviteit, inclusief een MQTT-connector. Met de Connector Builder kunnen gebruikers snel hun eigen herbruikbare connectoren bouwen.

Kant-en-klare connectoren

Het codevrije Magic xpi-integratieplatform biedt meer dan honderd kant-en-klare connectoren voor de integratie van toepassingen en technologieën. Hiermee kunnen organisaties hun bestaande IT-systemen geschikt maken voor mobiele platformen, en op die manier efficiënte bedrijfsprocessen inrichten die hun digitale transformatie ondersteunen.

Verbeteringen in Magic xpi 4.5 zijn onder andere:

  • Nieuwe, intuïtieve gebruikerservaring gebaseerd op Visual Studio
  • Verbeterde productiviteitsfuncties, waaronder: drag&drop flow-configuratie, mini-kaart, Zoom Bar en de mogelijkheid om te werken met meerdere open flows en data mappers
  • IoT-connectiviteit via MQTT, een messaging-protocol voor sensoren en mobiele apparaten
  • Uitgebreide out-of-the-box connectiviteit met een WCF-client en JSON-ondersteuning
  • Met de SDK Connector Builder kunnen gebruikers en partners in korte tijd volledige en herbruikbare connectoren ontwikkelen, inclusief visuele datamapping en licenties aan alle derde-partij-ecosystemen.

“Deze versie bevat vele nieuwe functies en mogelijkheden die systeemintegratie soepeler, sneller en gemakkelijker maakt”, zegt John Verwaaijen, general manager Benelux bij Magic Software. “Met de uitgebreide connectiviteitsopties, de verbeterde gebruiksvriendelijkheid en de robuuste in-memory computing-architectuur ondersteunt Magic xpi 4.5 de succesvolle uitvoering van bedrijfskritische digitale transformaties en IoT-projecten.”

Pin It on Pinterest

Share This