Qualys introduceert Private Cloud Platform Appliance (PCPA) voor middelgrote bedrijven

15 juni 2016

Qualys introduceert Qualys Private Cloud Platform Appliance (PCPA). Dit is een nieuwe, managed on-premise-oplossing voor security en compliance voor middelgrote bedrijven. Dit nieuwste onderdeel van het Qualys Private Cloud Platform (PCP) biedt dezelfde robuuste security- en compliance-diensten voor private clouds met scancapaciteit in een nieuwe, hoog presterende, speciaal ontwikkelde 1U-appliance.

QualysVaak moeten organisaties klantdata opslaan binnen specifieke geografische grenzen. Qualys PCPA helpt middelgrote organisaties informatie over security en compliance lokaal te houden – binnen hun datacenter of dat van een partner – zonder concessies aan de waarde van managed cloud services.

Qualys PCPA biedt alle voordelen van het Qualys Cloud Platform als gemonitorde managed service, veilig beheerd door Qualys binnen het datacenter van de organisatie. De oplossing ondersteunt zowel scanners als cloud agents, en omvat een uitgebreide, geïntegreerde suite met Qualys-apps voor het automatiseren van asset discovery, securityonderzoeken en compliance-management, waaronder AssetView, Vulnerability Management, Continuous Monitoring, ThreatPROTECT, Web Application Scanning, Web Application Firewall, Policy Compliance en Security Assessment Questionnaire.

Qualys PCPA:

  • is een compacte, kostenefficiënte private-cloudoplossing afgestemd op de behoeften van middelgrote bedrijven;
  • is een kleinere versie van de Qualys-PCP-productlijn met dezelfde mogelijkheden voor security, performance en compliance;
  • is een eenvoudig te installeren turnkey-appliance die voldoet aan regelgeving en intern beleid op het gebied van de locatie van data;
  • biedt end-to-end versleuteling voor data in transit en in storage;
  • is een speciaal hiervoor ontwikkelde hardware-appliance, volledig beheerd door Qualys.

“De nieuwe PCPA stelt ons in staat effectiever te concurreren met onze security- en compliance-oplossingen in omgevingen waarin ons huidige private-cloudaanbod te kostbaar is voor middelgrote bedrijven”, zegt Philippe Courtot, bestuursvoorzitter en CEO van Qualys, Inc.

Met de huidige versie van PCPA kunnen klanten in een tijdsbestek van 24 uur maximaal dertigduizend IP’s scannen voor vulnerability management, en maximaal dertigduizend IP’s voor policy compliance. Daarnaast kan PCPA op regelmatige basis maximaal drieduizend webapplicaties scannen, afhankelijk van hun omvang en complexiteit.

Pin It on Pinterest

Share This