SynerTrade lanceert nieuwe mobiele inkoopfuncties

14 juni 2016

Met SynerMobile lanceert SynerTrade een nieuwe mobiele versie van het eProcurement platform SynerTrade Accelerate. SynerMobile geeft inkopers via de smartphone overal en altijd toegang tot geavanceerde leveranciersinformatie, productcatalogi en diverse goedkeuringsprocessen. Met deze nieuwe functies is inkoopsoftwarespecialist SynerTrade de pionier die inkopers uitgebreid mobiel zaken kan laten doen in grootzakelijke organisaties. Deze mobiele applicatie is een nieuwe versie van SynerMobile die in 2013 werd gelanceerd.

Met de vorige SynerMobile app had de inkoper via zijn of haar mobiel alleen toegang tot de leveranciersdatabase, de contracten en het forum waar ervaringen werden uitgewisseld. Met het nieuwe SynerMobile, dat op de meest populaire besturingssystemen draait, kan het hele inkoopproces vanaf de mobiel beheerd worden. Zo geven de leveranciersgegevens inzicht in de individuele prestaties per leverancier. Via de ‘shopping cart’ kan elke medewerker eenvoudig vanaf zijn smartphone inkoopaanvragen doen. Goedkeuringsprocessen vanaf de mobiel kunnen in verschillende stadia plaatsvinden zoals goedkeuring geven op het toevoegen van een leverancier, toekennen van (nieuwe) contracten en verschillende inkoopverzoeken.

“Een succesvolle inkoper moet overal en altijd zaken kunnen doen. Ons productbeleid is altijd gericht op de ontwikkeling van mobiele oplossingen. In een globaliserend en concurrerend landschap worden steeds meer eisen gesteld aan accurate inkoopprocessen en het verbeteren van leveranciersrelaties, ongeacht waar je bent”, meldt Frank Le Tendre, Executive Vice President Western Europe en Managing Director van SynerTrade in Frankrijk.

Sebastian Dumas, Pre-Sales Manager van SynerTrade: “Onze mobiele applicaties zijn zo ontworpen dat routinematige en tijdrovende taken drastisch vereenvoudigd worden. De inkoper kan nu met een paar kliks zijn inkoopactiviteiten regelen terwijl hij of zij onderweg is of ergens staat te wachten. Zo houdt de inkoper tijd over voor de wat meer complexere taken op andere momenten van de dag. De SynerMobile app is de oplossing voor de belangrijkste uitdagingen op het vlak van mobiliteit en databeheer van leveranciers.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This