Cloudian en Lenovo introduceren een volledig met S3 compatibele appliance voor object storage op basis van Cloudian HyperStore

7 juni 2016

Cloudian maakt bekend dat Cloudian HyperStore door Lenovo wordt ingezet als object storage-software binnen een nieuwe appliance die het bedrijf vandaag aankondigt. De kant-en-klaar geïntegreerde Lenovo Storage DX8200C combineert de volledige S3-compatibiliteit van Cloudian HyperStore met onbeperkte schaalbaarheid, multi-tenancy en beheer van zakelijke dataregels binnen een makkelijk inzetbare en onderhoudbare appliance. De door de software van Cloudian ondersteunde DX8200C maakt het eenvoudiger voor ondernemingen, managed service providers (MSP’s) en value added resellers (VAR’s) om traditionele, niet-open gegevensopslag in te ruilen voor slimme software-defined object storage waarvan de kosten één dollarcent per gigabyte per maand bedragen.

  • De Lenovo Storage DX8200C is een volledig geïntegreerde en direct inzetbare appliance voor object storage die wordt ondersteund door de technologie van Cloudian
  • De appliance maakt gebruik van de brancheleidende servertechnologie van Lenovo en wordt ondersteund door de bekroonde HyperStore-software voor slimme object storage
  • Wereldwijd verkrijgbaar en ondersteund door het wereldwijde ondersteuningsteam van Lenovo, dat garant staat voor het hoogste klantentevredenheidspercentage in de markt voor x86-servers
  • Bescherming van de bestaande technologische investeringen: de compatibiliteit van Cloudian met S3 biedt de mogelijkheid van integratie met duizenden applicaties en ISV’s binnen het ecosysteem van Amazon AWS
  • Een superieure kant-en-klare storage-ervaring voor één dollarcent per gigabyte per maand

“De samenwerking tussen Lenovo en Cloudian verandert de regels van het spel binnen de markt voor datacentertechnologie, waarin $87 miljard omgaat, met kostenefficiënte, onbeperkt schaalbare en kant-en-klaar geïntegreerde software-defined object storage”, aldus Michael Tso, de CEO en medeoprichter van Cloudian. “Cloudian geniet een uitmuntende reputatie binnen de branche en heeft veel lof van klanten geoogst. We zijn verheugd om onze bekroonde software te integreren met de uitmuntende appliances van Lenovo. Bedrijven en VAR’s kunnen nieuwe investering- en omzetkansen benutten met deze bedrijfsklare, volledig met S3 compatibele object storage-oplossing.”

“Software Defined Storage is een eerste vereiste voor het realiseren van onbeperkte schaalbaarheid binnen moderne datacenters”, zegt David Lincoln, directeur van de Storage Business Unit van de Data Center Group bij Lenovo. “Met Cloudian HyperStore kunnen wij innovatieve mogelijkheden voor software-defined object storage aanbieden aan bedrijven en dienstverleners in alle delen van de wereld.”

“Bedrijven zijn op zoek naar storage-oplossingen die op branchestandaarden zijn gebaseerd, kant-en-klare functionaliteit bieden en wereldwijd worden ondersteund, zeker nu de datavolumes elke twee jaar verdubbelen. De appliance van Lenovo met Cloudian-technologie combineert de beste hardware en software defined storage om meer flexibiliteit en eenvoudige schaalbaarheid te bieden. De oplossing vermindert daarnaast de complexiteit en risico’s in het datacenter”, aldus Doug Adams, senior vice president Engineering bij FusionStorm, een kanaalpartner van Lenovo die innovatieve oplossingen levert voor geavanceerde datacenters. “Deze kostenefficiënte oplossingen zorgen voor maximale bescherming van de bestaande investeringen van klanten en voorzien zowel in hun actuele als toekomstige opslagbehoeften.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This