Nissan gaat live met Workday HCM

20 mei 2016

Autofabrikant Nissan is live gegaan met Workday HCM, een wereldwijde oplossing voor HR-administratie. Nissan heeft zijn hoofdkantoor in Japan, maar kent brede internationale activiteiten, waaronder een salesbedrijf en logistiek centrum in Amsterdam.

Workday HCM helpt Nissan bij de uitbreiding van zijn wereldwijde activiteiten door HR-processen te standaardiseren. Het HR-systeem van Nissan is dankzij Workday HCM wereldwijd samengevoegd, wat het bedrijf in staat stelt om overal ter wereld eenvoudig toegang te verkrijgen tot HR-data, sneller talent te ontdekken en de diversiteit van human resources te vergroten – belangrijke factoren om competitief te blijven.

“Met Workday HCM zetten we een flinke stap in het versterken van de strategische capaciteiten van onze human resources functie”, zegt Arun Bajaj, senior vice president Global Human Resources bij Nissan. “We integreren HR-activiteiten nu wereldwijd, op basis van Workday best practices. Het nieuwe systeem stelt ons in staat om real-time, wereldwijde HR-data te gebruiken om beslissingen te maken over human capital die Nissans groeidoelstellingen ondersteunen.”

“Ondanks de brede implementatie, konden we volgens plan live gaan met Workday HCM”, zegt Celso Guitoko, CIO en corporate vice president Global Corporate IS/IT bij Nissan. “Met Workday HCM hebben we het voordeel van de laatste technologie en flexibiliteit, dankzij cloud computing.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This