DRaaS-specialist Zetto versterkt Benelux-organisatie

11 mei 2016

Zerto heeft Eduard Keijzer benoemd tot Channel Manager en René Tuinenburg tot Field Marketing Manager voor de Benelux en de Nordics-regio. Zij zullen bestaande klanten en partners van ondersteuning voorzien. 

Rene Tuinenberg - Zerto

René Tuinenburg

René Tuinenburg is een ervaren ICT-marketingprofessional die een naam voor zichzelf maakte als marketingmanager voor Benelux en de Nordics-regio bij Comstor. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het opbouwen van een partnernetwerk in de Noord-Europese regio en het versterken van banden met partners in de Benelux. Deze ervaring is van cruciaal voor zijn nieuwe functie bij Zerto, waarin hij vergelijkbare verantwoordelijkheden heeft. Tuinenburg zal verder verantwoordelijk zijn voor de co-marketing met partners, deelname aan ICT-beurzen en door Zerto georganiseerde evenementen. Het doel hiervan is om de merkbekendheid van Zerto te vergroten en gekwalificeerde leads te verzamelen.

Eduard Keijzer

Eduard Keijzer

Eduard Keijzer treedt toe tot de organisatie van Zerto als Channel Manager voor de Benelux en Nordics-regio. Eerder werkte hij voor bedrijven als Logix, Avnet en Veeam. Keijzer is gespecialiseerd in het relatiebeheer rond dienstverleners. Zijn taak is om aanbieders van clouddiensten te helpen met het ontwikkelen van succesvolle nieuwe oplossingen op basis van de Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS)-oplossingen van Zerto.

 “René en Eduard brengen diepgaande professionele expertise en branche-ervaring naar ons Europese team. Zij zullen een essentiële bijdrage leveren aan onze groei in de Benelux en Scandinavische landen. Hun ervaring en rijkdom aan kennis zal de oplossingen van Zerto in de markt zetten als nieuwe norm op het gebied van bedrijfscontinuïteit en disaster recovery op een moment waarop zakelijke en ICT-managers op zoek zijn naar manieren om de betrouwbaarheid van hun ICT-infrastructuur te verbeteren”, aldus Peter Godden, vice president EMEA bij Zerto.

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This