Dropbox maakt data in de cloud lokaal zichtbaar

4 mei 2016

Dropbox lanceert een nieuwe functie waarmee bestanden die in de cloud zijn opgeslagen zichtbaar worden in de lokale Dropbox map. Dit zonder dat deze bestanden daadwerkelijk op de lokale harde schijf hoeven te staan.

Dit heeft Dropbox bekend gemaakt op Dropbox Open-event. De nieuwe feature heeft Project Infinite en wordt op dit moment getest onder een select aantal gebruikers. De feature is volgens Dropbox vooral gericht op zakelijke gebruikers die met grote hoeveelheden data werken.

Indien een gebruiker een bestand wil openen of bewerken dat niet lokaal is opgeslagen kan dit in de Dropbox applicatie worden. Het is uiteraard ook mogelijk het bestand te downloaden naar de harde schijf en lokaal met de data te werken. De feature is momenteel in bètaversie, en wordt daarna uitgerold naar alle gebruikers. Het is onbekend voor wanneer dit op de planning staat.

dropbox

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This