Trend Micro behaalt Google Cloud Ready-status voor gereguleerde en soevereine oplossingen

21 oktober 2024

Trend Micro heeft met zijn Trend Vision One – Sovereign and Private Cloud (SCP) de Google Cloud Ready-status voor Regulated gereguleerde & soevereine oplossingen behaald. Met het behalen van deze status versterkt Trend zijn visie op het stimuleren van innovatie en het bieden van verbeterde oplossingen.

Kevin Simzer, COO bij Trend: “Trend Micro en Google Cloud hebben innovatie in hun bloed zitten. Als Google Cloud Ready-partner streven we naar het bieden van ongeëvenaarde flexibiliteit: in de cloud, on-premises of ergens daartussenin. Het zijn spannende tijden nu we steeds vaker de kracht van AI gebruiken om de digitale wereld – waar onze klanten zich ook bevinden – te beveiligen.”

Door de Google Cloud Ready-status van Trend Vision One SPC sluit de oplossing beter aan voor het groeiend aantal organisaties in sterk gereguleerde sectoren met strenge vereisten op het gebied van data sovereignty.

Trend en Google Cloud bieden verschillende gezamenlijke oplossingen, waaronder:

Luke Mason, senior cybersecurity-analist van de stad Columbia, South Carolina: “Organisaties zoals wij werken meestal met een klein en wendbaar team. Door ons security-beheer te stroomlijnen, kunnen we onze domeinen beter beoordelen en kwetsbaarheden efficiënter prioriteren. Hierdoor kunnen we onze middelen beter toewijzen, onze meest kritieke security-behoeften aanpakken en uiteindelijk onze stad effectiever beschermen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This