Cerios en TestMonitor bundelen krachten rond testen van software

30 september 2024

Cerios kondigt de overname aan van TestMonitor, waarmee het bedrijf haar positie in softwarekwaliteit en testmanagement verder uitbouwt. Met deze strategische zet speelt Cerios in op de groeiende vraag naar softwaretesten en bijbehorende testmanagementoplossingen.

Freddy Verweij, CEO van Cerios®, licht toe: “Organisaties krijgen steeds complexere IT-landschappen en worden tegelijkertijd afhankelijker van deze systemen. Continu inzicht in de kwaliteit van software via testen is essentieel voor succesvolle IT-implementaties. TestMonitor biedt een intuïtieve aanpak voor testmanagement die gebruikers eenvoudig bij het testproces betrekt, waardoor je direct kunt vaststellen of de IT-systemen klaar zijn voor gebruik.”

TestMonitor levert een gebruiksvriendelijke en complete SaaS-oplossing voor testmanagement, die geschikt is voor het ontwikkelen van nieuwe software, het implementeren van complexe IT-projecten en het testen van nieuwe releases. De focus ligt op functioneel- en acceptatietesten, waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Dit zorgt ervoor dat de software snel in gebruik genomen kan worden en IT-kwaliteit direct inzichtelijk maakt. TestMonitor is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler, met klanten in meer dan 30 landen.

Met deze overname verstevigt Cerios haar positie als complete partner voor softwarekwaliteit. Cerios heeft een geïntegreerde aanpak voor klanten en een complete oplossing voor softwarekwaliteit, met verschillende expertises en geavanceerde oplossingen onder één dak. René Ceelen, CEO van TestMonitor, voegt toe: “Onze expertise in het vertalen van kennis naar oplossingen die inzicht geven in kwaliteit, sluit perfect aan bij de missie van Cerios® om een hoogwaardige kwaliteitspartner te zijn voor A-merken.”

Cerios heeft ook nog met Supportbook een andere unieke testmanagementoplossing voor onder andere de zorgsector. Hiermee is Cerios marktleider in testmanagementoplossingen in Nederland. Deze strategische combinatie stelt Cerios in staat om een breed scala aan hoogwaardige testmanagementoplossingen te leveren, perfect afgestemd op de diverse behoeften van onze klanten en consultants.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This