Deloitte België gaat Odoo ondersteunen

30 september 2024

Odoo S.A., een speler op het gebied van open source-bedrijfssoftware, gaat een strategisch partnerschap aan met Deloitte België. Samen willen ze de digitale transformatie van bedrijven in België, Europa en wereldwijd versnellen en verbeteren.

De samenwerking tussen Odoo en Deloitte biedt het Belgische ecosysteem een uitgebreider en innovatiever aanbod op het gebied van digitale transformatie. Door de combinatie van Deloitte’s expertise in transformatieprogramma’s en het flexibele, innovatieve Odoo-softwareplatform kunnen organisaties hun investeringen in digitale transformatie beter benutten.

Sébastien Bruyr, Chief Commercial Officer bij Odoo, legt uit: “We hebben al jarenlang een samenwerking met Deloitte. We zijn dan ook erg enthousiast om hen nu te verwelkomen als een van onze officiële implementatiepartners. We zijn ervan overtuigd dat de toevoeging van Deloitte aan ons ecosysteem de groei van Odoo verder zal versnellen en grote meerwaarde zal bieden voor zowel midmarket-bedrijven als grote ondernemingen.”

Eric Callewaert, Managing Partner Consulting bij Deloitte België, deelt zijn visie: “We zijn blij deze samenwerking aan te kondigen. Samen willen we van Odoo een toonaangevende oplossing maken, zowel lokaal als internationaal, voor onze familie-gedreven en beursgenoteerde klanten. Door onze gecombineerde expertise kunnen we ongeëvenaarde waarde en innovatie bieden, en de digitale transformatie-investeringen van onze klanten optimaal laten renderen.”

Het uiteindelijke doel van deze samenwerking is om meerwaarde te bieden aan de klant. Door Deloitte toe te voegen aan het Odoo-ecosysteem, wordt expertise in project- en programmamanagement, verandermanagement en functionele gebieden zoals financiële transformatie en supply chain management versterkt. Daarnaast kan Deloitte tevens sectorspecifieke kennis aanleveren, zoals GxP-compliance en ESG-rapportage.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This