Zoom en Mitel kondigen samenwerking aan voor hybride communicatie

25 september 2024

Zoom Video Communications en Mitel hebben een samenwerking aangekondigd om een unieke hybride cloud-oplossing te bieden. Deze oplossing combineert Zoom Workplace en Zoom AI Companion met Mitel’s communicatieplatform.

De samenwerking speelt in op de groeiende vraag naar hybride Unified Communications (UC) in bedrijven. Zoom en Mitel bieden samen een oplossing die veilige communicatie combineert met tools om de productiviteit te verhogen.

Door Zoom te integreren in de hybride producten van Mitel, krijgen gebruikers toegang tot het volledige Zoom Workplace-platform. De oplossing biedt een naadloze ervaring zonder extra software, met integraties voor mobiele apps, hardware en functies zoals centraal gebruikersbeheer.

Daarnaast kunnen gebruikers Zoom Phone gebruiken, met ondersteuning voor Mitel-systemen, of die nu lokaal of in de cloud draaien. Dit geeft meer dan 70 miljoen Mitel-gebruikers wereldwijd de kans om hun samenwerking te verbeteren met Zoom AI Companion, vergaderingen, chat en meer, terwijl ze hun bestaande systemen blijven gebruiken.

“Nu organisaties blijven inzetten op hybride UC-implementaties, is het essentieel dat gebruikers toegang hebben tot AI-gestuurde, betrouwbare en naadloze samenwerkingsoplossingen,” zegt Eric S. Yuan, oprichter en CEO van Zoom. “Net als Zoom heeft Mitel een klantgerichte aanpak, waarbij een eersteklas samenwerkingsomgeving centraal staat. Ik kijk ernaar uit om dit partnerschap verder te zien groeien en nauw samen te werken met Mitel om de steeds veranderende behoeften van onze gebruikers te vervullen.”

Tarun Loomba, president en CEO van Mitel, voegt toe: “Goede communicatie en samenwerking zijn belangrijk voor elk modern bedrijf. Ze worden echt waardevol wanneer ze passen bij de doelen van de klant. Flexibiliteit en keuze staan centraal in onze oplossingen, en de samenwerking met Zoom versterkt onze belofte aan klanten wereldwijd. Zoom begrijpt de zakelijke markt en biedt de flexibiliteit die nodig is voor hybride werk. We zien deze samenwerking als een bron voor innovatie en groei.”

Beschikbaarheid

De gezamenlijke oplossing is naar verwachting in de eerste helft van 2025 beschikbaar. Verdere functies worden in fases uitgerold.

Lees hier meer over het partnerschap

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This