Deel lanceert nieuw IT-beheerplatform ‘Deel IT’

25 september 2024

Deel, een alles-in-één payroll- en HR- platform, lanceert Deel IT, een nieuw platform dat bedrijven in staat stelt hun IT-apparatuur wereldwijd in meer dan 130 landen te beheren. Deel IT is ontwikkeld na de overname van Hofy, wereldwijde leverancier van IT-diensten en device lifecycle management.

Via Deel IT kunnen organisaties hun volledige inventaris aan IT-apparatuur aanschaffen, implementeren en repareren en herstellen. Het platform biedt 24/7 IT-ondersteuning en reparaties en retourzendingen worden snel afgehandeld. In de toekomst zal het een volledig end-to-end wereldwijd IT-dienstenplatform zijn, inclusief apparaatbeheer en -ondersteuning, app-toegang, identiteitsbeheer en beveiliging.

Daarnaast zorgt de nieuwe oplossing voor standaardisering van IT-processen en integratie van IT met HR en salarisadministratie. Bedrijven kunnen nu gebruik maken van een complete end-to-end IT-oplossing naast de bestaande HR- en payroll-diensten van Deel. Dit stelt hen in staat om wereldwijd werknemers aan te nemen en te ondersteunen, ongeacht hun locatie.

Vereenvoudigd en schaalbaar IT-beheer

Eline Fruytier

De wereldwijde verschuiving van thuiswerken naar hybride werken brengt aanzienlijke logistieke, financiële en beveiligingsuitdagingen met zich mee op het gebied van IT-beheer. Traditionele aanpakken, ontworpen voor gecentraliseerde werkplekken, schieten vaak tekort bij de eisen van een gedistribueerd personeelsbestand. Daarnaast kan het beheren van apparatuur in meerdere landen ingewikkeld zijn door verschillende wet- en regelgeving en logistieke obstakels, zoals douanerechten of bezorgpartners. Deel IT neemt deze complexiteit uit handen en is in staat als enige aanbieder alles af te handelen, van naleving van wet- en regelgeving tot verzending in 130 landen. 

Vereenvoudigde IT- en HR-werkstromen

Deel IT vermindert de belasting van IT- en HR-teams door integratie met interne systemen en het automatiseren van taken zoals provisioning, monitoring en onderhoud. Dit geeft ruimte voor strategische initiatieven, vermindert de tijd die wordt besteed aan handmatige onboarding en stelt teams in staat om de inventaris efficiënt te beheren gedurende de volledige levenscyclus van de werknemer.

Eline Fruytier, Sales Manager Mid Market Benelux bij Deel: “Met Deel IT kunnen bedrijven zich richten op strategische projecten, terwijl ze erop kunnen vertrouwen dat hun wereldwijde werknemers altijd ondersteund worden met tijdige en efficiënte IT-diensten. Het platform zorgt ervoor dat we met Deel nog dichter bij de one-stop-shop oplossing komen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This