SoftwareOne voor het vijfde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant voor Software Asset Management Managed Services-rapport van augustus 2024

2 september 2024

SoftwareOne Holding AG, een leverancier van software- en cloudoplossingen, is door Gartner gepositioneerd als leider in het Magic Quadrant voor Software Asset Management (SAM) Managed Services-rapport van augustus 2024. Dit is het vijfde opeenvolgende jaar dat SoftwareOne wordt erkend als leider. De evaluatie was gebaseerd op specifieke criteria die de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren van het bedrijf analyseerden.

Bernd Schlotter, President, Software en Cloud bij SoftwareOne: “Dat Gartner ons voor het vijfde achtereenvolgende jaar erkent als leider in SAM Managed Services, is voor ons een belangrijke erkenning dat de strategie en aanpak van SoftwareOne aanslaat bij de markt. We blijven investeren in ons aanbod en de verdere ontwikkeling daarvan, zodat we toonaangevende SAM-mogelijkheden kunnen bieden tijdens de transformatie van portfolio’s van onze klanten naar abonnements- en cloudmodellen. FinOps, SaaS-beheer, kostenoptimalisatie in de cloud, gegevensbeheer en AI staan op de voorgrond. Onze SAM-diensten bieden de transparantie en controle die essentieel zijn in de dynamische IT-omgeving van vandaag.”

SoftwareOne helpt IT-leiders om hun software-investeringen volledig te optimaliseren om kosten te besparen en digitale transformatie en innovatie te financieren waarmee ze hun bedrijfsdoelen kunnen bereiken. Het uitgebreide SAM-aanbod van het bedrijf is een van de pijlers van deze strategie, met een volledig pakket aan diensten, waaronder financieel operationeel beheer (FinOps), Software as a Service-beheer (SaaS) en leveranciersbeheer om ervoor te zorgen dat software op de juiste manier wordt gebruikt, voor auditbestendigheid en om contractonderhandelingsprocessen te verbeteren. Met een aanwezigheid in meer dan 60 landen heeft SoftwareOne een van de breedste assortimenten voor wereldwijde resourcing binnen de sector.

Naast het SAM-specifieke aanbod biedt SoftwareOne cloud-, applicatie-, data- en AI-diensten, met expertise in AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, SAP en ServiceNow.

Meer informatie over de rol die SoftwareOne kan spelen bij het helpen van bedrijven bij het bereiken van hun SAM-doelstellingen, kan u vinden op de pagina IT Portfoliomanagement van SoftwareOne.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This