Michael Jerogin leidt Dematic in EMEA

28 augustus 2024

Dematic heeft Michael Jerogin, tot nu toe executive vice president en managing director van Azië-Pacific, met onmiddellijke ingang benoemd tot manager van de EMEA-regio. 

Michael Jerogin

Jerogin is in 2009 bij Dematic gestart als algemeen manager voor de klantenservice. Hij is actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van Dematic’s activiteiten in APAC, het uitbreiden van Dematic’s lokale aanwezigheid en het ondersteunen van lighthouse projecten, die vaak een primeur waren voor de klanten van het bedrijf. Sinds 2018 stond hij als managing director aan het hoofd van APAC en breidde hij de activiteiten uit in India. Hij heeft een Bachelor of Engineering-graad van de University of Sydney en een MBA van de University of Technology Sydney.

“In een carrière van ruim 15 jaar bij Dematic heeft Michael een solide regionale organisatie opgebouwd en gezorgd voor winstgevende groei voor Dematic in de Azië-Pacific (APAC) regio. Hij staat bekend om zijn sterke klantfocus en de onmiskenbare waardering voor onze mensen. In deze nieuwe rol brengt hij zijn kenmerkende leiderschapsstijl naar EMEA en maakt hij Dematic klaar voor strategisch en operationeel succes,” merkt Mike Larsson op, president bij Dematic.

“Vanaf mijn eerste kennismaking met onze Europese activiteiten ben ik altijd onder de indruk geweest van de Dematic-business en klantgerichtheid in de hele regio. Ik kijk ernaar uit om deze markt uit te breiden, leiding te geven aan de klantenservice en ons klantenbestand te laten groeien. Europa is een dynamische en cultureel diverse regio en dat wordt weerspiegeld in Dematic, dat zich in een ideale positie bevindt om mee te groeien met onze markten,” zegt Jerogin.

“Michael brengt aanzienlijke ervaring mee naar de wereldwijde en regionale leiderschapsteams en ik kijk ernaar uit om nauw met hem samen te werken om resultaten te boeken voor onze mensen en onze klanten”, aldus Larsson.

Jerogin vervangt in zijn nieuwe functie Bernard Biolchini, die Dematic heeft verlaten om zich elders verder te ontwikkelen.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This