Legal Geek kondigt Legal Geek Europe aan: eendaags LawTech-evenement in Amsterdam

22 augustus 2024

Legal Geek heeft een nieuwe Europese conferentie aangekondigd, die op woensdag 11 september 2024 zal plaatsvinden in De Hallen Studios in Amsterdam. Dit eendaagse evenement, Legal Geek Europe geheten, zal meer dan 300 juridische professionals, tech-enthousiastelingen en industrie-experts uit heel Europa samenbrengen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lawtech te bespreken.

Legal Geek Europe biedt een programma met TED-stijl lezingen, interactieve workshops, technologische demonstraties en vraag-en-antwoord sessies met experts. Het evenement, dat in het Engels wordt gehouden, zal praktijkvoorbeelden en toepasbare tips bieden die relevant zijn voor bedrijven en teams. Daarnaast worden nieuwe lawtech producten gepresenteerd en de laatste trends in de sector belicht.

Het evenement richt zich op de inzet van data, AI en opkomende technologieën zoals blockchain en NFT’s. Verder zijn er sessies over design thinking, mentale gezondheid en gedragswetenschappen, waarbij een integrale benadering van probleemoplossing en welzijn in de juridische sector wordt behandeld.

Met meer dan 40 sprekers, waaronder Valeria Ivasikh (SeedLegals) en Galina Donnik (Sirius), biedt het evenement een gevarieerd programma voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van juridische technologie.

Tickets zijn nu beschikbaar en voor meer informatie of om uw plek te reserveren, bezoek: https://www.legalgeek.co/europe/.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This