Eaton lanceert 93PX en 93T UPS-modellen in België

20 augustus 2024

Powermanagementbedrijf Eaton heeft in België twee noodvoedingssystemen (UPS) geïntroduceerd. De Eaton 93PX 15-20 kVA UPS is Eatons eerste driefasige online UPS voor serverrack-montage. Het tweede model, de Eaton 93T 15-80 kVA UPS, is ontworpen voor missiekritische omgevingen zoals serverruimtes en kleine datacenters in onder meer de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, publieke sector en industrie. Beide UPS-modellen leveren betrouwbare stroomstabiliteit en verbeterde prestaties voor uiteenlopende en veeleisende toepassingen.

De stroommodules van de Eaton 93PX UPS nemen slechts 3U rackruimte in beslag, waardoor er in een serverrack meer ruimte overblijft voor IT-apparatuur. Parallel gebruik is ook mogelijk voor redundantie of een groter vermogen. Voor extra flexibiliteit kan de UPS worden ingezet als rack-gemonteerde of vrijstaande unit, waarbij het grote touchscreen automatisch meedraait dankzij een ingebouwde zwaartekrachtsensor.

De Eaton 93T UPS is ontworpen voor de grootste continuïteit tegen de laagste totale eigendomskosten (TCO). De UPS combineert een hoge efficiëntie met compacte afmetingen, maximaal werkelijk beschikbaar vermogen, een krachtige interne batterij en geavanceerde security. Met een tot 20% kleinere voetafdruk in vergelijking met andere modellen in zijn klasse, bespaart de 93T waardevolle ruimte voor andere apparatuur. Een optionele batterij tot 80 kVA maakt bovendien een externe batterij overbodig, wat nog meer ruimte vrijmaakt.

Efficiënt, veilig en inzichtelijk

Door optimaal gebruik te maken van het Eaton Energy Saver System (ESS), heeft de 93PX de laagste TCO op de markt. Als gevolg van de uniforme vermogensfactor kan deze UPS meer servers van stroom voorzien dan vergelijkbare UPS-systemen met gelijkwaardige VA-waarden maar een lagere vermogensfactor. Dit maakt de Eaton 93PX UPS bijzonder kostenefficiënt. ESS wordt ook ingezet voor de 93T UPS om de operationele kosten aanzienlijk te verlagen, wat leidt tot een verhoging van de efficiëntieniveaus tot wel 99%. 

Daarnaast kunnen deze UPS-modellen worden geïntegreerd met Eatons Brightlayersoftware, waarmee gebruikers hun energieverbruik kunnen bewaken, beheren en optimaliseren, en problemen kunnen verhelpen of zelfs helemaal kunnen voorkomen.

Voor betere cybersecurity zijn de Eaton 93PX en Eaton 93T UPS-systemen secure by design dankzij Cyberbeveiligde monitoring. Deze cloud-based analytics-oplossing zorgt voor snellere reacties op storingen, regelmatige en uitgebreide rapporten over UPS-prestaties (inclusief voorspellende analyses) en uitgebreid levenscyclusbeheer.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This