Macanta partnert met Veracode om Application Risk Management in de Benelux te versterken

19 augustus 2024

Macanta, een aanbieder van softwareontwikkeling en adviesdiensten, kondigt een strategisch samenwerkingsverband aan met Veracode, een aanbieder op het gebied van applicatierisicobeheer. Deze samenwerking houdt in dat Macanta reseller en services partner wordt voor de geavanceerde applicatiebeveiligingsoplossingen van Veracode in de Benelux.

Op basis van de partner-overeenkomst zal Macanta haar uitgebreide expertise en branchekennis inzetten om het complete platform voor applicatierisicobeheer van Veracode aan te bieden aan organisaties in Nederland, België en Luxemburg. Joan van de Swaluw, Business Development Manager bij Macanta, zal het voortouw nemen in dit initiatief. Hij is een ervaren professional met een bewezen staat van dienst in M&A tech due diligence en de ontwikkeling van cybersecurity services.

“We verheugen ons op de samenwerking met Veracode om applicatiebeveiligingsoplossingen van wereldklasse te kunnen leveren aan onze klanten in de Benelux,” aldus Van de Swaluw.

Het team van Macanta bestaat uit zeer bekwame ontwikkelaars, elk met 10-20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software in zeer complexe en high-end B2B-omgevingen. Die collectieve expertise, gecombineerd met de toonaangevende softwarebeveiligingsoplossingen van Veracode, stelt organisaties in de Benelux-regio in staat om geavanceerde niveaus van beveiliging en compliance te bereiken in hun softwareontwikkelingsprocessen.

Deze samenwerking komt op een moment dat organisaties steeds meer het belang inzien van het integreren van beveiliging in elke fase van de software development life cycle (SDLC).

“We zijn blij dat we gaan samenwerken met Macanta om onze aanwezigheid in de Benelux-regio verder te versterken,” zei Richard Terry, Senior Vice President – International bij Veracode. “De diepe domeinexpertise en sterke klantrelaties van Macanta maken hen tot een ideale partner voor het leveren van de marktleidende oplossingen van Veracode, die organisaties helpen om veilige software te bouwen en te onderhouden van code tot cloud.”

Voor organisaties in de Benelux-regio die hun applicatiebeveiligingspositie willen verbeteren, staan Macanta en Veracode klaar om op maat gemaakte oplossingen en diensten te leveren die voldoen aan hun unieke behoeften en uitdagingen.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This