Eaton lanceert 5P Gen 2 UPS

7 augustus 2024

Powermanagementbedrijf Eaton introduceert de Eaton 5P Gen 2 UPS, een compacte en efficiënte oplossing voor de stroomvoorziening van edge- en IT-omgevingen. Deze nieuwe productlijn heeft meer vermogen en biedt betere beveiliging en controle dan enige andere vergelijkbare apparatuur. Bovendien maakt de Eaton 5P Gen 2 het beheer van meerdere apparaten mogelijk, net als het instellen van de UPS op afstand en het updaten van firmware op afstand.

De 5P Gen 2 UPS heeft een stroomcapaciteit tot 1350 W – 22% meer dan zijn voorganger en 33% meer dan vergelijkbare modellen op de markt. Hierdoor is deze UPS geschikt voor verschillende situaties. Het slimme ontwerp zorgt voor zowel stabiele prestaties als energiebesparing. En met behulp van geavanceerde load-segmentatie kan kritieke apparatuur worden geprioriteerd voor een optimale batterijduur. 

​Dit UPS-model is uitgerust met Eatons ABM+ Advanced Battery Management-technologie. Deze technologie verlengt de levensduur van de batterij tot wel 50% en maakt door middel van machine learning nauwkeurige voorspellingen van de batterijlevensduur en tijdige vervangingsmeldingen mogelijk. Daarnaast wordt de 5P Gen 2 geleverd met hot-swappable batterijen en een intuïtieve wizard voor batterijvervanging via het ingebouwde grafische LCD-scherm.

Met behulp van Intelligent Power Manager (IPM2) en Distributed IT Performance Management (DITPM) kunnen IT-infrastructuren zelfs op moeilijk toegankelijke locaties op afstand worden bewaakt en beheerd. Dit is inclusief veilige apparaatconfiguratie en firmware-updates. De Eaton 5P Gen 2 UPS (inclusief de Gigabit Network Card die wordt geleverd in de Netpack-versies) voldoet aan strenge cybersecuritynormen. Bovendien ondersteunt de nieuwe UPS de Brightlayer-software van Eaton, voor naadloze integratie met virtualisatieomgevingen en de borging van continue service en data-integriteit.

De Eaton 5P Gen 2 UPS is beschikbaar in compacte 1U rack- of tower-uitvoering, past in alle typen ruimtes en is compatibel met verschillende setups.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This