Deel neemt wereldwijd platform voor apparaatbeheer Hofy over

23 juli 2024

Deel, het alles-in-één HR en Payroll platform, maakt vandaag de overname van Hofy bekend. Hofy is een wereldwijde leverancier van IT-diensten en device lifecycle management. Het platform onderscheidt zich door hun wereldwijde dekking, expertise en klantenservice. Middels hun platform zorgt Hofy voor het versturen van bedrijfsapparatuur naar nieuwe werknemers in meer dan 127 landen.

Momenteel bedienen ze klanten zoals Forbes, Fujitsu, GoDaddy, HelloFresh en Canva. Met de integratie van Hofy wil Deel haar klanten toegang gaan bieden tot best-in-class IT-diensten. Best-in-class diensten worden beschouwd als de beste in hun categorie en onderscheiden zich door uitmuntendheid op het gebied van prestaties, kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Uitdagingen in wereldwijde HR en IT

In de huidige complexe zakelijke omgeving staan HR-leiders voor de uitdaging om voortdurend veranderende lokale wetgeving bij te houden, wereldwijde prestatiemanagementprogramma’s te ontwikkelen en de onboarding en distributie van hardware te coördineren met IT-partners. Met de overname van Hofy is dit allemaal te raadplegen middels één platform. Hofy ondersteunt momenteel al meer dan 127 landen met hun diensten, met een leveringspercentage van 99 procent binnen tien werkdagen en een 24/7 klantenservice. De diensten van Hofy omvatten volledige end-to-end IT-levenscyclusbeheer, van levering en reparatie tot apparaat beveiliging en gegevensverwijdering.

Lancering Deel IT

Met de integratie van Hofy lanceert Deel later dit jaar een nieuw product, genaamd Deel IT. Een uitgebreid platform voor wereldwijde IT-diensten. Deel IT zal naast de levering en het beheer van apparaten, ook diensten omvatten zoals softwareprovisioning, app-toegangsbeheer en integraties met mobile device management (MDM) en identiteitstools. Klanten krijgen een volledig overzicht van hun IT-set-up en kunnen wereldwijd complexe verzending, inkoop en beheer van apparaten afhandelen vanaf één platform. Deel IT zal compatibel zijn met alle HRIS, inclusief Workday en HiBob.. Totdat Deel IT live gaat, kunnen klanten Hofy blijven gebruiken en hun gegevens vervolgens naadloos overdragen naar Deel IT. .

Sami Bouremoum, medeoprichter en CEO van Hofy: “Deel bouwt aan een eenvoudigere, betere infrastructuur voor de toekomst van werk. Een groot deel van het wereldwijd opschalen van die infrastructuur, is het hebben van de juiste IT-ondersteuning – alles van het leveren van apparatuur tot lifecyclemanagement. De combinatie van Hofy en Deel is perfect voor bedrijven die hun HR-, salarisadministratie- en IT-stacks willen consolideren in één geavanceerd platform. We vinden het geweldig om deel uit te maken van deze gedurfde visie.”

Alex Bouaziz, medeoprichter en CEO van Deel: “We zijn ontzettend trots op deze overname en de lancering van Deel IT. De toevoeging van Deel IT aan ons platform is een volgende stap om onze klanten te kunnen helpen bij het bouwen, opschalen en beheren van wereldwijde teams. Met Hofy aan boord stelt het ons in staat om onze klanten een nog completere oplossing te bieden voor hun HR- en IT-behoeften. We zijn hiermee nog beter op weg om een one-stop-shop te worden voor onze klanten.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This