Lokale betaalmethoden nu ook beschikbaar in de Adyen Payments App voor Shopify

26 juni 2024

Adyen, het financiële technologieplatform voor bedrijven, lanceert lokale betaalmethoden in de Adyen Payments App voor Shopify. Met deze app kunnen bedrijven hun customer journey vereenvoudigen, betaalcomplexiteit verminderen en zo hun online verkoop verbeteren. 

Adyen’s platform creëert wereldwijde en flexibele betaaloplossingen die eenvoudig te integreren zijn. Hierdoor kunnen bedrijven hun klanten een naadloze ervaring bieden zonder extra ingewikkelde processen. Vanaf nu kunnen bedrijven in België Adyen als betaalprovider toevoegen wanneer ze hun Shopify store opzetten. 

Veel retailers zijn dit jaar van plan om uit te breiden naar nieuwe markten. Adyen’s toegang tot lokale betaalmethoden, gecombineerd met Shopify’s hoog converterende checkout, is daarom een logische oplossing voor ondernemingen. Lokale betaalmethoden zoals Bancontact zijn nu beschikbaar in de Adyen Payments App voor ondernemers om eenvoudig te integreren in hun checkout. Daarnaast zijn andere betaalmethoden zoals Alipay, Multibanco, WeChat Pay en meer nu beschikbaar. De Payments App van Adyen ondersteunt ook digitale wallets, zoals Apple Pay en Google Pay. 

“De beschikbaarheid van lokale betaalmethoden in onze Payments App voor Shopify is een belangrijke stap voor de Benelux,” vertelt Julien Marlier, Country Manager Benelux bij Adyen. “Dit gaat enterprise bedrijven in staat stellen om zowel in de Benelux als wereldwijd te schalen en consumenten de betaalmethoden te bieden die ze in hun markt gewend zijn.” 

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This