Arctic Wolf introduceert Security Operation Bundles en verhoogt de garantie van zijn Security Operations Warranty

20 juni 2024

Arctic Wolf introduceert Security Operation Bundles: schaalbare totaalpakketten die klanten één oplossing bieden voor end-to-end security, met keuzemogelijkheden, proactieve security, reactieve capaciteit en risico-overdracht. Met de Arctic Wolf Security Operations Bundles kunnen organisaties binnen één pakket de optimale combinatie van oplossingen kiezen voor hun security. Arctic Wolf verhoogt daarnaast de maximale garantie van zijn Security Operations Warranty aanzienlijk.

Uit het nieuwe Arctic Wolf 2024 Trends Report blijkt dat bijna de helft van de organisaties in de afgelopen twaalf maanden te maken hebben gehad met een cyberincident. Volgens Gartner is het beheer van cyberrisico’s cruciaal in digitale omgevingen, om dataverlies tegen te gaan, waardevolle data veilig te houden, te voldoen aan wet- en regelgeving, de reputatie te beschermen en de continuïteit te waarborgen¹. Nu bedrijfsleiders worstelen met de impact van cyberrisico’s op de bedrijfsresultaten, zijn effectieve end-to-end, proactieve en reactieve bescherming en risico-overdracht – het verschuiven van het financiële risico van de klant naar Arctic Wolf – essentieel voor een betere security en weerbaarheid bij bedrijven. 

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Security Operations Bundles en de uitgebreide Security Operations Warranty zijn:

  • Keuzemogelijkheden op schaal: de Security Operation Bundles bieden een volledig pakket aan technologie, securityexpertise en opties voor risico-overdracht, inclusief de opties Managed Detection and Response (MDR) en de Conciërge-service van Arctic Wolf. Hiermee kunnen bedrijven van bijna elke grootte worden beveiligd. 
  • Functionele risk assessment voor security operations: alle bundels bevatten ook Arctic Wolf Cyber Resilience Assessment (CRA). Deze risk assessment tool helpt bedrijven van bijna elke grootte bij het versterken van hun cyberweerbaarheid met inzicht in de actuele security situatie, aan de hand van industriestandaard frameworks zoals die van het National Institute of Standards and Technology (NIST) en het Center for Internet Security (CIS). Bedrijven krijgen daarnaast een Insurability Report dat duidelijk maakt hoe hun actuele securitysituatie de verzekerbaarheid van het bedrijf beïnvloedt. 
  • Hoger garantiebedrag van de Security Operations Warranty: om de overdracht van risico’s beter te ondersteunen, heeft Arctic Wolf het maximale garantiebedrag van zijn Security Operations Warranty verhoogd tot 1,5 miljoen dollar – het hoogste garantieniveau in de markt. Deze garantie is beschikbaar bij een aantal bundelabonnementen. De Security Operations Warranty dekt een breed scala aan incidentkosten en financiert het eigen risico van cyberverzekeringen, zonder extra kosten voor klanten.  

“Security is geen ‘one-size-fits-all’ oplossing, maar moet mee schalen met de groei van de organisatie. Nu andere security leveranciers zich richten op lock-in tactieken die klanten afschrikken die juist flexibel willen zijn, blijven wij resultaten leveren die nodig zijn voor elke bedrijfsfase”, zegt Steve Craig, Chief Revenue Officer bij Arctic Wolf. “Door onze end-to-end security operations te leveren via nieuwe bundels, plus de hoogste garantie in de markt, zetten we ons in voor keuzevrijheid voor de klant, zowel via ons open XDR-platform als via ons leveringsmodel.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This