Softing Industrial presenteert plantPerfect Monitor voor conditiebewaking van industriële communicatienetwerken

19 juni 2024

plantPerfect Monitor biedt gedetailleerde inzichten in de status van industriële netwerken. Versie 1.00 is ontworpen voor gebruik met Softing’s hardware gateway smartLink HW-DP. Deze maakt controller-onafhankelijke toegang tot PROFIBUS DP-netwerken mogelijk. Softing Industrial zal bovendien in het vierde kwartaal van 2024 een uitgebreide versie van de plantPerfect Monitor lanceren voor statusbewaking van PROFINET-apparaten. Die versie zal compatibel zijn met Softing’s smartLink HW-PN hardware gateway.

plantPerfect Monitor biedt gecentraliseerde toegang tot realtime en historische gegevens. Via live-inventarisatie biedt het een overzicht van alle geïnstalleerde PROFIBUS-apparaten en bewaakt het de status van alle aangesloten PROFIBUS-apparaten, inclusief PROFIBUS-diagnoseberichten. Via een webbrowser heeft de gebruiker gemakkelijke toegang tot de software en kan deze toegang bovendien worden gedeeld door meerdere organisaties en gebruikers. De oplossing wordt geïmplementeerd met behulp van een containerarchitectuur op een Windows-werkstation.

De software biedt een flexibele oplossing die speciaal is ontworpen voor operators en onderhoudspersoneel. Het maakt efficiënte bewaking van industriële netwerken en faciliteiten mogelijk. Met state-of-the-art technologie voldoet plantPerfect Monitor aan de vereisten van een moderne en veilige Operational Technology (OT)-toepassing. Daarmee vormt plantPerfect Monitor de nieuwe norm in conditiebewaking.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This