Unit4 lanceert Success4U voor succesvolle implementatie en uitbreiding van Unit4-oplossingen

12 juni 2024

Unit4, aanbieder van cloud bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties, introduceert vandaag het programma Success4U voor Unit4 ERPxUnit4 FP&A en Unit4 Financials. Het programma biedt bestaande en nieuwe klanten ondersteuning tijdens elk stadium van de modernisering en bij de uitbreiding van hun investeringen in de Unit4 Suite.

Het programma hanteert een speciale ‘Land, Adopt, Expand’-strategie om verstoringen van bedrijfsprocessen bij de implementatie, optimalisatie of overstap van software tot een minimum te beperken. Daarnaast helpt de strategie om de time-to-value voor Unit4-gebruikers te verkorten op basis van gestandaardiseerde succesdefinities, genaamd Success Outcomes. Deze succesdefinities moeten de productiviteit bevorderen en kosten verlagen en gebruikerservaring optimaliseren.

Voor zowel bestaande als nieuwe Unit4-gebruikers

Success4U is er zowel voor organisaties die de Unit4 oplossing voor het eerst implementeren als voor bestaande klanten die deze naar de cloud willen migreren. De overstap naar SaaS stelt organisaties in staat om met minder risico te innoveren, hun capaciteit gemakkelijk op te schalen, hun digitale flexibiliteit te vergroten en het gebruik aan te passen aan de veranderende behoeftes. De belangrijkste succesdefinities waarin het programma voorziet zijn onder andere:

  • Optimaliseren van het projectmanagement en verbeteren van factureerbaarheid van projecten
  • Verbeteren van betalingsprocessen, vergroten van de transparantie van inkoopprocessen en uitbreiden van de functionaliteit voor contractbeheer
  • Uitbreiden van de rapportagemogelijkheden 
  • Standaardiseren van dataverzameling
  • Waarborgen van een accurate personeelsplanning en vergroten van het inzicht in de prestaties van werknemers
  • Hanteren van een simpel en gestructureerd planningproces
  • Flexibeler factuurbeheer en optimalisatie van digitale onkostendeclaraties.
Jean de Villiers

“Success4U helpt onze klanten om hun focus te verleggen van de aanschaf van functies en mogelijkheden naar de realisatie van tastbare bedrijfsresultaten, zodat ze sneller waarde uit hun investeringen in de Unit4 Suite halen”, zegt Jean de Villiers, Chief Customer Officer bij Unit4. “In het verleden waren klanten die het ERP-systeem wilden moderniseren en uitbreiden geld kwijt aan een SaaS-abonnement als aan on-premise licenties. Daardoor duurde het langer voordat ze er de voordelen van konden plukken. Met onze gestandaardiseerde succesdefinities bieden we klanten duidelijke resultaten. Zij kunnen zien wat de verbeteringen zijn ten opzichte van hun bestaande ERP-systeem zijn en hoe hun nieuwe systeem presteert ten opzichte van de benchmark voor de branche.”

Keuze in type aanbod

Het Success4U programma bestaat uit twee verschillende vormen. Organisaties kunnen kiezen welke van de twee hen het beste past:

  • Success4U Essentials: een selfserviceprogramma dat is inbegrepen in het SaaS-abonnement van Unit4-gebruikers. Het stelt organisaties in staat om hun eigen traject naar de cloud uit te stippelen op basis van een digitaal succesplan. Ze kunnen belangrijke mijlpalen aangeven die ze gerealiseerd willen zien en krijgen toegang tot het standaard ondersteuningsaanbod van Unit4.
  • Success4U Professional: op dit niveau krijgen klanten een dedicated Customer Success Manager (CSM) toegewezen. Samen ontwikkelen zij een Success Plan dat op hun zakelijke doelstellingen aansluit. Klanten krijgen onder andere een aanvullende ondersteuning-SLA en toegang tot een breed scala aan informatie- en trainingsmateriaal. ​

Klanten kunnen snelle resultaten boeken door het selecteren van de meest relevante resultaten en de diensten die deel van het abonnement uitmaken, zoals ondersteuning, training en community4U-services. Elke van tevoren bepaalde succesdefinitie voorziet in key performance indicators (KPI’s) die het mogelijk maken de voortgang te bewaken. Klanten kunnen op die manier de prestaties afzetten tegen de benchmark voor hun branche en zo kansen voor het verbeteren van hun bedrijfsresultaten identificeren.

“De Customer Success Manager van Unit4 is de afgelopen jaren van onschatbare waarde voor ons geweest”, zegt Mary Kent, Head of IT Programs bij Nuclear Restoration Services. “Als groeiende organisatie zijn directe lijnen belangrijk voor ons. Dit zorgt ervoor dat de stem van de klant wordt gehoord en dat diens behoeften altijd met prioriteit worden behandeld. De dienst biedt tal van voordelen waarmee we maximale waarde uit onze investering in Unit4 kunnen putten, zoals contact met het senior management in het geval van escalaties en inzicht in de strategie en productplanning van Unit4.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This