Deel benoemt Eline Fruytier als Mid Market Manager Benelux

4 juni 2024

Deel, het alles-in-één HR- en Payroll platform, kondigt aan dat Eline Fruytier (36) ​ is aangesteld als Mid Market Manager Benelux. De opmerkelijke groei van Deel in de Benelux gedurende afgelopen vijf jaar heeft geleid tot de toevoeging van het mid-marketsegment aan deze regio vanaf dit jaar. Eline zal zich in haar nieuwe functie focussen op het leiden en neerzetten van een high performance team, het uitbreiden van het aantal mid-market klanten en het vergroten van de naamsbekendheid van Deel in de Benelux. 

Eline Fruytier
Eline Fruytier 

Indrukwekkend carrièrepad bij meerdere organisaties 

Met al meer dan tien jaar ervaring in de software-industrie, heeft Eline een breed en solide netwerk opgebouwd. Zo heeft ze vanaf 2013 meerdere functies bekleed binnen Lightspeed, voormalig SEOshop, waar ze van Junior Accountmanager New Business is doorgegroeid naar Sales Manager Benelux. Vervolgens was Eline onder andere werkzaam bij Treatwell, JMango360, Studytube en L1NDA. Binnen deze bedrijven was ze hoofdzakelijk verantwoordelijk voor sales en partnerships. Dankzij de vele interne promoties binnen de verschillende bedrijven heeft ze binnen een paar jaar tijd een enorme groei doorgemaakt. Waarbij ze de verantwoordelijkheid heeft gekregen om succesvolle teams te bouwen en het creëren van meerdere lange termijnstrategieën. Afgelopen drie jaar vervulde Eline diverse functies binnen de commerciële tak van Deliverect, waarvan afgelopen jaar als Head of Strategic Partnerships. 

Eline Fruytier over haar nieuwe functie bij Deel: “Bij Deel hebben we de wens om nog meer voet aan de grond te krijgen in de Benelux en ik kijk er ontzettend naar uit om deze groei samen met het team te realiseren. Ik geloof enorm in het productaanbod en Deel’s visie, namelijk het runnen van een bedrijf wereldwijd net zo eenvoudig te maken als het runnen van een lokaal bedrijf. Dit omvat het oplossen van problemen zoals complexe regelgeving, verouderde HR-tools, en moeilijkheden bij het aannemen en beheren van internationaal personeel.” 

Oliver Elbaz, Head of Sales bij Deel: “We zijn heel blij met de komst van Eline in ons team. Als een sterke en inspirerende manager weet ze de perfecte balans te vinden tussen het neerzetten van high-performance teams en het streven naar het optimale resultaat. Ze weet als geen ander iedereen in haar team in hun kracht te zetten en het beste in hen naar boven te halen. Haar manier van leidinggeven past niet alleen perfect bij de visie van Deel, maar vormt ook een goed voorbeeld van hoe prestaties en empowerment samengaan. We hebben er alle vertrouwen in dat Eline’s expertise en dynamische aanpak aanzienlijk zullen bijdragen aan het succes van Deel.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This