Gartner positioneert Dematic in niche van Magic Quadrant WMS

23 mei 2024

Dematic staat als een ‘niche player’ in het Gartner Magic Quadrant voor Warehouse Management Systems (WMS) 2024. Gartner stelt dat Dematic goed gepositioneerd is om het aanbod van WMS-/WCS-software en optimalisatie daarvan voor klanten te transformeren, te leiden, op één lijn te brengen en te consolideren. 

In zijn beoordeling voegt Gartner eraan toe dat Dematic’s WMS handmatige en geautomatiseerde processen in magazijnen en distributiecentra orkestreert voor meer zichtbaarheid, controle en besluitvorming. Deze oplossing integreert planning-, personeelsbeheer- en fulfilmentfunctionaliteit voor diverse markten, waaronder algemene goederen, kleding, voedingsmiddelen en dranken.

“Wij geloven dat deze erkenning onze softwarestrategie en het vermogen om innovatieve oplossingen aan onze klanten te bieden valideert”, zegt Deidre (Dee) Cusack, Dematic’s executive vice president, global products & solutions. “Software is een belangrijk onderdeel van het Dematic-portfolio. De technische evolutie heeft ons uitgebreid van een leverancier van logistieke automatisering, naar een focus op het ontwikkelen van software die klanten een geïntegreerd ecosysteem biedt waarin hardware en software samenwerken. Ons volgende generatie WMS stelt klanten in staat zich aan te passen aan de veranderende businessbehoeften, begeleid door Dematic als een vertrouwde partner.”

Het cloudplatform van Dematic’s volgende generatie WMS biedt onder andere intelligente orkestratie, configureerbare workflows, samenstelbare architectuur, AI/ML-gestuurde autonomie, gebruiksvriendelijke interface en dashboards. De WMS-software van Dematic wordt al in meer dan 500 magazijnen in de wereld gebruikt om de complexe logistieke activiteiten van klanten te managen.

Gartner’s evaluatie is gebaseerd op specifieke criteria die de volledigheid van de visie en het vermogen om deze uit te voeren analyseerden. Raadpleeg voor meer informatie de volgende publicatie over het Magic Quadrant-rapport

Bezoek voor meer informatie: dematic.com/nl.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This