Cloudflare omzet uit Channel en Alliance Business groeit 174% in twee jaar

28 maart 2024

Cloudflare maakt bekend dat haar partneromzet met 174% is toegenomen in de afgelopen twee jaar. Het bedrijf heeft onlangs het Cloudflare PowerUP partnerprogramma gelanceerd dat de wereldwijde partners meer mogelijkheden biedt om inkomsten te realiseren. De uitbreiding van het programma komt op het moment dat Cloudflare’s partners sterke resultaten hebben behaald voor gezamenlijke klanten in verschillende sectoren over de hele wereld.

Met de snelle groei van onderling verbonden applicaties, medewerkers en apparaten komen er nieuwe en meer geavanceerde aanvalsvectoren bij. Organisaties met beperkte beveiliging en traditionele netwerkarchitecturen worden niet alleen geconfronteerd met een verhoogd cyberrisico, maar worden ook gehinderd door beperkingen om te innoveren tussen cloudapplicaties. Cloudflare’s connectiviteitscloud is de digitale kern voor bedrijven om te transformeren hoe ze verbinding maken, zichzelf beschermen en innoveren in hun digitale omgevingen. 

Partners zijn cruciaal voor het uitbreiden van de oplossingen en ondersteuning die klanten nodig hebben om de complexiteit van applicaties te beheersen, cyberrisico’s te reduceren en kosten te besparen, allemaal via het netwerk van Cloudflare. Cloudflare’s alles-in-één benadering van het cybersecurityraamwerk van een organisatie omvat de connectiviteit tussen meerdere clouds. In het afgelopen jaar is Cloudflare gaan samenwerken met een groot aantal organisaties, die zich bewust zijn van de zakelijke mogelijkheden om klanten te helpen hun internetapplicaties te beveiligen en te innoveren met volledige controle over cloudomgevingen. 

Alle niveaus van het Cloudflare PowerUP-partnerprogramma, van Registered, Select en Elite, kunnen Cloudflare’s connectiviteitscloudsuite van oplossingen leveren, waaronder:

  • Bescherming door een van de grootste netwerken: Cloudflare beheert een van de grootste en meest onderling verbonden netwerken ter wereld en heeft het grootste wereldwijde netwerk van DDoS-risicobeperkende datacenters. Met haar datacenters overal ter wereld absorbeert en neutraliseert Cloudflare’s netwerk aanvallen terwijl het websites en internettoepassingen toegankelijk houdt voor legitieme gebruikers. Cloudflare’s cyberbeveiliging beschermt bedrijfsnetwerken, internettoepassingen en gebruikers, allemaal via een uniform platform.
  • Modernisering van bedrijfsnetwerken en internettoepassingen: Cloudflare biedt de netwerk- en edge-functionaliteit die nodig is voor flexibele werkomgevingen. Dit omvat het verminderen van tech debt en legacy-architectuur, terwijl IT-teams van klanten minder handmatig werk hoeven te doen. Partners adviseren en helpen klanten bij het beheren van hun IT-infrastructuur terwijl ze hun netwerken ontwikkelen en workloads overbrengen naar Cloudflare’s connectiviteitscloud.
  • Platformconsolidatie: consolidatie met Cloudflare’s connectiviteitscloud kan de complexiteit van toepassingen reduceren en de Total Cost of Ownership (TCO) met 50% verlagen, zonder dat dit ten koste gaat van de security of performance, waardoor de innovatie in digitale omgevingen wordt versneld.
  • Data Compliance: de Cloudflare Data Localization Suite is ontworpen als een gespecialiseerd platform om organisaties te helpen bij het beschermen, verbinden en bouwen aan compliance, ongeacht waar de organisatie en haar gebruikers zich bevinden. Het aanbod helpt een toenemend scala aan regels, frameworks en standaarden aan te pakken, waaronder GDPR, CCPA, PCI DSS en HIPAA. 

“We hebben wereldwijd een groot aantal klanten zien profiteren van Cloudflare’s connectiviteitscloud en moeten daarvoor al onze partners prijzen. Cloudflare’s channel groei is een bewijs van hoe we onze samenwerking met partners en distributeurs hebben verdiept”, zegt Matthew Harrell, Cloudflare Global Head of Channels & Alliances. “Nu consolidatie en security voor elk bedrijf een prioriteit zijn geworden, krijgt het kanaal met de oplossingen van Cloudflare een enorme kans in de gehele markt. Ons onlangs gelanceerde PowerUP-programma biedt nieuwe niveaus, middelen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat onze partners deze kans ook kunnen benutten.” 

Kernpunten van het programma

Om ervoor te zorgen dat alle partners in staat zijn om oplossingen op de markt te brengen en omzet te genereren, draait het Cloudflare PowerUP Partner Programma rond: 

  • Gedifferentieerde en eenvoudig toe te passen voordelen: Binnen alle partner-tiers, waaronder Registered, Select en Elite, krijgen partners toegang tot diverse voordelen. Met Elite hebben partners toegang tot een eigen Cloudflare channel manager en presales engineer, gezamenlijke bedrijfsplanning, op voorstellen gebaseerde MDF, marketingondersteuning, deelname aan de Cloudflare Partner Advisory Board, aangepaste training en meer.
  • Vereenvoudigde verbruiksprijzen: partners kunnen offertes maken en factureren met transparante en voorspelbare kortingen op basis van de partner-tier. Geautoriseerde partners hebben toegang tot de prijslijst via het Cloudflare Partner Portal of Cloudflare Authorized Distributors. 
  • Uitgebreide training en accreditaties: het idee is dat partners dienen als betrouwbare experts in Cloudflare’s connectiviteitscloud. Geautoriseerd worden als partner omvat accreditaties en exclusieve sessies, te beginnen met het uitbreiden van de vaardigheden via de Cloudflare University, tot op maat gemaakte training.
  • De verkooppijplijn stimuleren: de nieuwe, flexibele verkooptools van het programma zijn ingesteld op adoptie- en uitbreidingsopdrachten om sneller zaken te doen.

Getuigenissen van partners

Cloudflare’s channel business is uitgebreid via langdurige partnerschappen en allianties met wereldwijde systeemintegrators, managed service providers, resellers en distributeurs, zoals IBM Cloud, Kyndryl, GuidePoint Security, Dicker Data, en TD SYNNEX:

“Zowel IBM Cloud als Cloudflare hebben de missie om oplossingen te leveren die potentieel kostbare securityrisico’s aanpakken, zonder dat dit ten koste gaat van de internetsnelheid of bedrijfsinnovatie”, zegt Nataraj Nagaratnam, Fellow, CTO, IBM Cloud Security. “We zijn trots op onze samenwerking met Cloudflare om bedrijven te helpen beschermen tegen botaanvallen. Samen helpen we onze klanten om hun behoeften op het gebied van security, performance en flexibiliteit te ondersteunen.”

“Cloudflare blijft het aanbod leveren dat onze partners heeft ondersteund bij het beheren van multi-cloudomgevingen met ingebouwde cybersecuritymogelijkheden. Van hybride werkers tot toepassingen zoals API’s en websites, Cloudflare helpt het internet schaalbaar te beveiligen en te verbinden”, zegt Vlad Mitnovetski, Chief Operating Officer van Dicker Data. “Cloudflare is consequent in lijn met ons streven om onze partners in heel ANZ toegang te bieden tot de meest uitgebreide oplossingen, zodat ze hun netwerken kunnen beschermen en uitbreiden.”

“Omdat organisaties blijven migreren naar de cloud en het cyberlandschap steeds complexer wordt, is de behoefte aan sterke cloudbeveiliging nog nooit zo groot geweest”, zegt Mark Thornberry, SVP van Vendor Relations bij GuidePoint Security. “Onze samenwerking met Cloudflare kan onze gezamenlijke klanten helpen te innoveren en prioriteit te geven aan digitale transformatie met een proactieve benadering van het beperken van de risico’s in cloudomgevingen.” 

“Het is van het grootste belang voor moderne ondernemingen om een robuust en veilig netwerk te hebben. De wereldwijde strategische alliantie van Kyndryl en Cloudflare biedt bedrijven deskundige technologieën en diensten om netwerktransformatie te stimuleren,” zegt Paul Savill, Global Practice Leader van Network & Edge Computing bij Kyndryl. “Kyndryl’s netwerkdiensten voor management en advies, gecombineerd met Cloudflare’s innovatieve cloud-netwerktechnologieën, stellen ondernemingen in staat om een multi-cloud, duurzame netwerkbenadering te omarmen die de prestaties en beveiliging in hun hele technologie-stack verbeteren.”

“TD SYNNEX streeft ernaar IT-oplossingen te combineren die direct bedrijfsresultaten opleveren en toekomstige groei mogelijk maken, met op maat gemaakte en flexibele benaderingen voor organisaties”, zegt Jessica McDowell, SVP van High Growth Technologies, VS van TD SYNNEX. “Met Cloudflare als strategisch onderdeel van ons uitgebreide portfolio van partners zijn we in staat om de breedte en diepte van ons connectiviteits-, cloud- en beveiligingsaanbod te verrijken, zodat klanten bijzondere dingen kunnen doen met technologie.”

Kijk hier en hier meer de onderstaande bronnen voor meer informatie over het Cloudflare PowerUP-partnerprogramma.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This