Hexaware introduceert AI-webapp tensai GPT voor interne innovatie

12 maart 2024

Hexaware, wereldwijd leverancier van IT-diensten en digitale oplossingen, introduceert de AI-webapp tensai GPT, in samenwerking met Microsoft. Met behulp van Microsoft Azure Open AI Service zal deze AI-webapp de medewerkers van Hexaware in staat stellen beschikbare kennis te benutten, waardoor de creativiteit in verschillende markten wordt bevorderd.

Virtuele begeleiding en ondersteuning

Als een integraal onderdeel van de innovatie-initiatieven bij Hexaware biedt tensai GPT een platform voor alle medewerkers om bij te dragen, vanaf de ideevorming tot de implementatie. Het benut generatieve AI en biedt een unieke mix van virtuele begeleiding en ondersteuning in de echte wereld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de aanwezige diepgaande expertise van Hexaware ten behoeve van de klant.

Samenwerking mens en machine

Deze introductie benadrukt het belang dat Hexaware hecht aan de samenwerking tussen mens en machine te verbeteren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de uitgebreide technische en industriële expertise. Arun ‘Rak’ Ramchandran, President & Global Head – Consulting & GenAI Practice, Hi-Tech & Professional Services van Hexaware, noemde de introductie van tensai GPT een gedenkwaardige gebeurtenis: “Terwijl wij door het tijdperk van ongekende technologische vooruitgang navigeren, markeert tensai GPT een cruciaal moment voor Hexaware’s toewijding aan het versnellen van innovatie.”

“De AI-webapp zal ons transformatieve traject ondersteunen, waarbij geavanceerde technische oplossingen en end-to-end automatisering het high-tech en professionele dienstenlandschap herdefiniëren. tensai GPT is een voorbeeld van onze inspanningen om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en ons voort te stuwen naar een toekomst waarin Hexaware met vindingrijkheid voorop blijft lopen en markten vormgeeft door de naadloze integratie van geavanceerde AI-mogelijkheden.”

tensai GPT herdefinieert werk

Satyajith Mundakkal, CTO & SVP bij Hexaware, zei: “tensai GPT herdefinieert ons werk met zijn veilige, gebruiksvriendelijke ontwerp en geavanceerde AI-functies. In lijn met het no-data-for-training-beleid van Microsoft Azure Open AI Service zal het de ultieme gesprekspartner zijn, die de productiviteit verbetert, privacyproblemen aanpakt en de interactie tussen mens en machine opnieuw vormgeeft. Het benadrukt onze toewijding om leiding te geven aan de generatieve AI-gestuurde transformatie van onze markt, waar creativiteit, innovatie en verantwoorde AI samenkomen om uitmuntendheid te stimuleren.

Sangita Singh, General Manager IT & ITES, Microsoft India, voegde hieraan toe: “Wij helpen partners en klanten om innovatie en holistische transformatie met AI te stimuleren. We werken samen om generatieve AI te benutten om intelligente applicaties te bouwen die gebruikerservaringen herdefiniëren. Hexaware’s AI en automatiseringsmogelijkheden helpen hen nieuwe maatstaven te stellen met behulp van Microsoft Azure OpenAI Service. Met als doel geavanceerde AI-oplossingen te ontwikkelen die de samenwerking bevorderen en bedrijfsresultaten transformeren.”

Voor Hexaware, dat ernaar streeft de hoogste verantwoorde en ethische AI-normen te realiseren, betekent de introductie van tensai GPT een cruciale stap in haar missie om kennis te bevorderen.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This