Check Point Software lanceert nieuw partnerprogramma om het potentieel van partners te maximaliseren en groei te stimuleren

12 maart 2024

Check Point Software Technologies), leverancier van AI-gedreven, cloud-gebaseerde cyberbeveiligingsplatformen wereldwijd, lanceert een innovatief nieuw partnerprogramma. Het programma vernieuwt de focus op channel en is erop gericht de capaciteiten van channel-partners te versterken en groei te stimuleren.

De cyberbeveiligingssector maakt een snelle groei en transformatie door. Volgens Canalys bedroegen de uitgaven voor cyberbeveiliging onlangs 19 miljard dollar, wat de toenemende behoefte aan beveiligingsoplossingen weerspiegelt. Terwijl de technologie zich ontwikkelt, nemen ook de cyberbedreigingen toe. Daardoor neemt de behoefte toe aan een uniform cyberbeveiligingsplatform, dat bescherming biedt van edge, netwerk, cloud en daarbuiten. Organisaties wereldwijd wenden zich steeds vaker tot channel-partners voor begeleiding, niet alleen bij hun cyberbeveiligingsoplossingen, maar ook voor regelgeving en het opbouwen van cyberweerbaarheid. Channel-partners bevinden zich in een goede positie om de waarde van cyberbeveiligingsoplossingen effectief over te brengen en tegelijkertijd in te spelen op specifieke behoeften en zorgen met betrekking tot bestaande en toekomstige bedreigingen.

Het nieuwe partnerprogramma van Check Point, met een speciaal op partners gericht bedrijfsmodel, versterkt de toewijding van het bedrijf aan partners en maximaliseert de mogelijkheden voor gezamenlijke groei. Het is op maat gemaakt om de prestaties en tevredenheid van partners te verbeteren. Het richt zich op het stimuleren van het sluiten van deals en bedrijfsgroei, en het stroomlijnt offerteprocessen om klanten een snellere respons te kunnen bieden. Het programma versterkt Check Point’s partnerbetrokkenheid en moedigt partners aan om gespecialiseerde expertise te ontwikkelen, wat meer waarde toevoegt aan hun diensten. Het biedt ook eenvoudiger toegang tot essentiële tools en middelen, waardoor de operationele efficiëntie voor partners verbetert.

“Check Point heeft meer dan 30 jaar het pad geëffend voor innovatie in cybersecurity. In het licht van het huidige klimaat en de steeds snellere toename van cyberbedreigingen, lanceren we een nieuw partnerprogramma om onze partners te helpen hun inspanningen voor de beste cyberbeveiliging te versnellen”, reageert Lieven Van Rentergem, security engineer expert bij Check Point Software. “We zijn verheugd om de samenwerking met onze partners voort te zetten en hen te voorzien van de beste tools, middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om te gedijen in onze dynamische industrie.”

Het verbeterde partnerprogramma is strategisch afgestemd op het uitgebreide platform van Check Point, waarbij de focus ligt op zijn end-to-end AI-gedreven, cloud-gebaseerde security. Dit programma helpt partners bij effectieve cross-selling en up-selling van geavanceerde beveiligingsoplossingen uit Check Point’s uitgebreide portfolio, die een breed spectrum van aanvalsoppervlakken bestrijken en voorzien in behoeften op het gebied van SASE, e-mailbeveiliging, cloudomgevingen, SD-WAN en mobiele beveiliging. De upgrades van het programma zijn gericht op het gebruik van deze geavanceerde technologieën en zorgen ervoor dat partners zijn uitgerust om diverse cyberbeveiligingsuitdagingen aan te gaan.

Verbeteringen zijn onder andere:

  • Een nieuw, geconsolideerd classificatiemodel: helpt de deelname op alle niveaus te verhogen. Partners krijgen nu een Advanced, Professional, Premier en Elite status, afhankelijk van de omvang van de zakelijke mogelijkheden.
  • Nieuw prijsmodel: een klantgericht prijskader dat niet alleen voorspelbaar en marktgericht is, maar ook de meest significante kortingsstructuur bevat die Check Point ooit heeft aangeboden. Het aantal dealregistraties is met 100 procent verhoogd, met een nieuw programma voor gevestigde partners dat dealbescherming biedt bij verlengingen.
  • Gratis certificeringen: om te voldoen aan compliance op partner-niveau. Introductie van aangepaste tracks gebaseerd op de go-to-market van de partner.
  • Specialisatie: aanvullende training en certificering om extra voordelen te ontgrendelen die samenhangen met specialisatie en die kunnen leiden tot 20 procent extra korting.
  • Herlancering app: een nieuwe en verbeterde app, waardoor het gebruik is vervijfvoudigd. Nieuwe use cases bieden toegang tot training en activering, deskundigen en onmiddellijke dealregistraties.

“Dankzij het nieuwe partnerprogramma van Check Point zijn we niet alleen in staat uiterst competitieve oplossingen aan onze klanten te bieden, maar wordt tevens de essentiële rol van ervaring en certificering van de partner benadrukt. De focus van het programma op specialisatie en certificering komen overeen met ons streven om eersteklas security services te leveren. Dit stelt ons in staat onze klanten te voorzien van een optimale security architectuur, die niet alleen bescherming biedt tegen potentiële bedreigingen, maar ook inzicht verschaft in deze dreigingen,” licht Nathalie Van Ingelgem, Sales & Marketing Coördinator bij Quant ICT toe.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This