SoftwareOne en Proxy gaan samenwerking aan in de Benelux

11 maart 2024

SoftwareOne, leverancier van software- en cloudoplossingen, en Proxy, Premier Business Partner van Red Hat op het gebied van Datacenter en Cloud Infrastructure, kondigen een strategische samenwerking aan in de Benelux. De kennis en ervaring van Proxy op het gebied van implementatie en beheer sluit goed aan op SoftwareOne’s aanbod van Red Hat.

Implementatie en managen open source

SoftwareOne kan dankzij de nieuwe samenwerking klanten bij alle stappen van het innovatieproces ondersteunen. “We onderscheiden 5 fases bij onze klanten”, vertelt Bram Spoelstra, Associate Solution Advisor Red Hat bij SoftwareOne. ​ “Wij kunnen de eerste 3 fases in het proces (identificeren van kansen, ontwerpen van de oplossing en levering van licenties) feilloos invullen. Maar we willen de klant een totaalaanbod bieden, waarin ook de implementatie en beheer van de open source oplossing zitten. Wil je dit goed doen, dan moet je over specialistische kennis beschikken, die Proxy heeft. Juist daar ligt de kracht van Proxy en vullen zij ons aanbod perfect aan.”

Ervaren kennispartner

“Wil je blijven innoveren, dan is open source dé oplossing”, zegt Bastiaan Schueler, Teamleader Enterprise van SoftwareOne. “We zochten dan ook naar een partij die zijn sporen al heeft verdiend én samen met ons klaar is voor de toekomst. Proxy staat hoog aangeschreven binnen de wereld van open source en we kenden deze organisatie al vanuit gesprekken in het verleden. De eerste klanten hebben we al geïnformeerd en de reacties op een kennispartner als Proxy zijn louter positief.”

Ambities en groeistrategie

Ook het team van Proxy is zeer te spreken over de samenwerking met SoftwareOne. “SoftwareOne is de ideale aanvulling op ons Open Source-, Enterprise IT portfolio en past uitstekend bij onze ambities en groeistrategie, vult Mark Zwenger, Product Manager bij Proxy aan. De samenwerking brengt twee werelden samen. Klanten weten zo zeker dat ze het maximale uit hun technische innovatie kunnen halen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This