Onderzoek positioneert Hexaware in top 3 voor klanttevredenheid en kwaliteit accountbeheer IT-sourcing

8 februari 2024

Hexaware, een leverancier van IT-diensten en digitale oplossingen, staat hoog gerangschikt in de Whitelane Research 2023/2024 IT Sourcing Study for Europe. Onderzoeksbedrijf Whitelane Research heeft een klantonderzoek uitgevoerd waarin 26 IT-serviceproviders en 14 cloudproviders zijn geëvalueerd. De analyse, op basis van feedback van meer dan 2.000 deelnemers in Europa’s grootste IT-bestedingsorganisaties, omvatte ruim 5.000 unieke IT-sourcing-relaties en bijna 8.000 cloud-sourcing-relaties in verschillende markten.

Hexaware behaalde telkens de derde plaats op het gebied van klanttevredenheid en accountmanagement, waarbij de nadruk werd gelegd op het bevorderen van sterke, collaboratieve klantrelaties. Ook behaalde Hexaware de derde plaats wat betreft algemene tevredenheid over zowel dienstverleners als financiële dienstverleners, wat de toewijding van het bedrijf om aan de klantverwachtingen te voldoen onderstreept. Verder staat Hexaware op de tweede positie met betrekking tot de ‘Price Level Key Performance Indicator’ (KPI), waarmee de concurrerende prijsstrategie en waardepropositie van het bedrijf worden benadrukt.

De tevredenheidsscores versterken de expertise van Hexaware op het gebied van digitale transformatie en applicatiediensten verder, wat het vermogen bevestigt om succesvolle transformaties te bewerkstelligen. Met een consistente tevredenheidsscore van 80% voor elke jaarlijkse contractwaarde benadrukt Hexaware zijn toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service, ongeacht het niveau van haar betrokkenheid.

Amrinder Singh, Corporate Vice President & Head – EMEA & APAC Operations van Hexaware, licht toe: “Deze resultaten bevestigen ons streven naar uitmuntendheid, klanttevredenheid en de strategische waarde die we bieden door concurrerende prijzen, transformerende diensten en robuuste klantrelaties. Wanneer we vooruitkijken, blijft Hexaware zich inzetten voor het overtreffen van de verwachtingen voor onze gewaardeerde klanten en het stimuleren van impactvolle digitale transformaties.”

Jef Loos, Head of Research Europe, Whitelane Research, voegde hieraan toe: “Hexaware’s geweldige prestaties in Whitelane’s Europe IT Sourcing Study weerspiegelen hun toewijding aan het leveren van waarde, innovatie en klanttevredenheid. We feliciteren hen met het stimuleren van transformatieve veranderingen en Ik kijk er naar uit om te zien dat ze nieuwe maatstaven neerzetten als vertrouwde partner voor bedrijven in heel Europa.”

Meer informatie over het Europese onderzoek van Whitelane is hier te vinden.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This