Devoteam Group stelt Gert Jan van Halem aan als nieuwe CTO

29 januari 2024

Devoteam, een IT Consultancy-bedrijf met ruim 12.000 cloud native experts in de EMEA regio benoemt Gert Jan van Halem als Chief Technology Officer voor de Devoteam Group.

Gert Jan van Halem

Devoteam Group benoemt een sterke leider die in de afgelopen jaren consequent zijn technologische kennis en ervaring heeft laten zien. Voordat Van Halem de rol van CTO op zich nam bij Devoteam Nederland, bekleedde Van Halem diverse posities, variërend van Senior Consultant bij TMNS tot Business Architect bij Rabobank in Nederland. Naast zijn eerdere werkervaring heeft hij een leidende rol gespeeld in de opbouw van een Devoteam-community met de beste tech- en business leaders (Digital Champions-initiatief). Ten slotte was Gert Jan gezamenlijk verantwoordelijk voor de publicatie van TechRadar, een jaarlijkse publicatie met een categorisatie van 150 technologieën in de complexe, digitale wereld.

Van Halem zal onder meer verantwoordelijk worden voor de technologische keuzes in Devoteam’s opkomende strategische plan (2024-2028). Daarnaast is hij opnieuw betrokken bij het ontwerp van de TechRadar 2024, evenals zijn voortzetting en sterke betrokkenheid bij het Digital Champions-initiatief.

“Het is voor mij een eer om vanuit de CTO-functie het volgende hoofdstuk van Devoteam te mogen vormgeven. Techniek is en blijft de kern van onze organisatie. In een tijd waarin prachtige, nieuwe technologieën zoals Generatieve AI ontstaan, is het belangrijker dan ooit om niet alleen maar de techniek te beheersen, maar juist ook te begrijpen hoe daar waarde mee te creëren. Mijn drijfveer is om, samen met mijn collega’s in 18 landen in EMEA, de kracht van technologie om te zetten in waardevolle oplossingen voor onze klanten.”, aldus Van Halem, Chief Technology Officer bij Devoteam Group.

Stanislas de Bentzmann, CEO van de Devoteam Group: “Gert Jan heeft consequent zijn sterke leiderschapsvaardigheden en technologische kennis aangetoond op belangrijke gebieden zoals cloud, cyber en applicatieontwikkeling. Ik ben blij met de ervaring en vaardigheden die hij meebrengt, en kijk ernaar uit om zijn kwaliteiten in te zetten ten behoeve van Devoteam Group om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zoals AI en duurzaamheid.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This