HMS Networks introduceert het Raspberry Pi Adapter Board

12 januari 2024

HMS Networks introduceert het Raspberry Pi Adapter Board. Dit biedt industriële apparatenbouwers een vereenvoudigde methode voor het testen en evalueren van de Anybus CompactCom, een kant-en-klare communicatie interface die apparaten verbindt met elk industrieel netwerk. Terwijl de vorige adapterboards waren ontworpen voor het testen van Anybus CompactCom modules met STM32 of NXP (voorheen Freescale) microcontroller platforms, is dit nieuwe adapterboard speciaal gemaakt voor gebruik met de Raspberry Pi.

Het nieuwe adapterboard biedt:

  • Compatibiliteit met de alom populaire Raspberry Pi.
  • Eenvoudige installatie en gebruik.
  • Volledige compatibiliteit met de gratis te downloaden Anybus Host Application Example Code (HAEC).

Andreas Stillborg, Anybus Embedded Product Manager bij HMS Networks, legt uit: “De Raspberry Pi is ongelooflijk populair, meer dan 45 miljoen units worden wereldwijd gebruikt. Veel van onze klanten hebben al een Raspberry Pi en zijn er vertrouwd mee. Daarom wilden we graag een adapterboard ontwikkelen waarmee onze klanten de Raspberry Pi eenvoudig kunnen gebruiken voor het testen en evalueren van Anybus CompactCom.”

Het Raspberry Pi adapterboard is volledig compatibel met de gratis te downloaden Anybus Host Application Example Code (HAEC). Deze code bevat een voor de Raspberry Pi ontworpen referentiepoort, waarmee klanten samen met het adapterboard en een Anybus CompactCom-module snel kunnen starten met hun embedded ontwikkelingsproject.

“We zijn enthousiast over dit nieuwe adapterboard, omdat onze klanten hier snel mee aan de slag kunnen en vertrouwd kunnen raken met ons Anybus CompactCom aanbod”, besluit Andreas Stillborg.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This