Trend Micro behaalt AWS Built-in Competency om cloudsucces te vereenvoudigen en versnellen

1 december 2023

Trend Micro kondigt aan dat het de Amazon Web Services (AWS) Built-in Competency heeft behaald in de categorie Security en Cloud Operations. Deze benoeming betekent dat Trend wordt erkend als AWS-partner die klanten een built-in co-build solution van AWS biedt. Deze oplossing is ontworpen voor automatische installatie, configuratie en integratie met belangrijke basisdiensten van AWS met behulp van een well-architected modular code repository (MCR) in een geautomatiseerd implementatiepakket, dat is gevalideerd door AWS-experts. Dit vergroot de time-to-value voor klanten.

Met het behalen van de AWS Built-in Competency onderscheidt Trend Micro zich als AWS Partner Network lid (APN) dat zijn softwareoplossing heeft ontwikkeld met de basisdiensten van AWS. Dit helpt klanten om hun zakelijke doelen met betrekking tot schaalbaarheid, eenvoud en beheersing van operationele kosten in de cloud te behalen. Door het integratieproces met fundamentele AWS-diensten zoals Amazon GuardDuty, AWS CloudTrail, AWS Security Hub en AWS Organizations te stroomlijnen, verminderen klanten risico’s, beperken ze operationele overhead en hebben ze consistent inzicht in cloudomgevingen.

Mike Milner, VP of cloud technology bij Trend: “De sleutel tot deze lancering was niet het uitzoeken wat mogelijk was, maar eerder het blootleggen van wat de wereld het meest nodig heeft om digitale activa te beschermen en de geavanceerde risico’s te beperken die we vandaag de dag zien. Cloudontwikkeling is niet alleen toegankelijker, maar er kan ook veel meer worden gedaan met minder expertise, wat voor iedereen van onschatbare waarde is. Innovaties zijn slechts zo krachtig als ze veilig zijn, en dat is de rol die Trend Micro vervult in alle AWS-competenties.”

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk voor organisaties van elk formaat: van startups tot wereldwijd opererende organisaties. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, helpt het AWS Competency Program klanten bij het vinden van AWS-partners met diepgaande ervaring en expertise.

De Trend/AWS feature-integratie maakt het volgende mogelijk:

  • Versnelde respons op exploits van kwetsbaarheden via geautomatiseerde intrusion detection system en intrusion prevention policy (IDS/IPS)-regels voor workloads die op AWS draaien.
  • Verbeterd inzicht in klantrisico’s om SecOps te versnellen, door gebruik te maken van de kracht van het Trend Vision One-platform. Ontvang waarschuwingen over alle AWS CloudTrail-gebeurtenissen die een detectiemodel activeren in de Workbench-app in Trend Vision One.
  • Volledig inzicht in en bescherming van workloads in meerdere AWS-accounts, om de bescherming tegen dreigingen te verbeteren. Trend Micro Workload Security agents worden naadloos ingezet telkens wanneer een nieuwe instance wordt aangemaakt in AWS-accounts, via AWS Systems Manager (Distributor).
  • Een gecentraliseerde locatie voor het verzamelen, ordenen, prioriteren en automatiseren van herstel van beveiligingswaarschuwingen. Trend Micro Container Security stuurt beveiligingsbevindingen van runtimebescherming voor Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS)/Kubernetes-clusters rechtstreeks naar de AWS Security Hub, voor een uitgebreid overzicht van de beveiligingsstatus voor alle AWS-accounts.
  • Versnelde compliance via automatisch beveiligde cloud workloads.

Kijk hier voor meer informatie over AWS built-in solutions.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This