NTT DATA benoemt Robert van der Eijk tot Managing Director voor Digital Strategy & Advisory in België

23 november 2023

NTT DATA België is verheugd om de benoeming van Robert van der Eijk als Managing Director voor Digital Strategy & Advisory aan te kondigen. Robert heeft meer dan 30 jaar ervaring in management consulting.

Robert van der Eijk

Robert van der Eijk is actief betrokken geweest bij een breed spectrum van uitdagingen in verschillende sectoren, waaronder FS, automotive, retail, telecommunicatie en nutsbedrijven. Zijn betrokkenheid omvat kritieke initiatieven zoals het aansturen van uitgebreide herstructureringsinspanningen, het stimuleren van duurzame groei, het transformatief begeleiden van verschuivingen in operationele modellen en het leiden van wereldwijde bedrijfsintegraties. Zijn centrale rol in het vormgeven en uitvoeren van bedrijfsstrategieën is een weerspiegeling van zijn diepgaande invloed en leiderschap.

De afgelopen jaren heeft NTT DATA EMEAL deze business line aanzienlijk versterkt. De benoeming van van der Eijk betekent een volgende belangrijke stap in het bevorderen van deze strategie en het versnellen van de groei op de Belgische markt.

Tijdens zijn loopbaan heeft Robert sleutelposities bekleed, waaronder die van partner en adviseur bij een Big Four-bedrijf en internationale leidinggevende verantwoordelijkheden in België, Oostenrijk en Zwitserland. Hij leidde de wereldwijde adviesinspanningen op het gebied van financiën, risico en compliance voor een multinationaal adviesbureau in de sector financiële dienstverlening.

Van der Eijk zal het voortouw nemen bij de ontwikkeling en positionering van deze business unit, terwijl hij persoonlijk toezicht zal houden op de digitale strategie en adviesdiensten in verschillende sectoren.

Sophie Leconte, CEO van NTT DATA FraBelux: “Robert is een enorme aanwinst voor ons bedrijf en we zijn er trots op hem in ons team te hebben. Zijn ervaring en expertise zullen ons in aanzienlijke mate helpen om klanten te ondersteunen bij hun digitale reis.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This