OnLogic presenteert vernieuwde rugged serie en 1000W industriële voeding

17 november 2023

OnLogic, actief op het gebied van industriële en rugged computeroplossingen, introduceert de PS1000-1. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de krachtigere OnLogic-computers. De nieuwe 1000W-power supply is ontworpen en getest voor industriële computertoepassingen en biedt gebruikers van OnLogic-hardware nog meer flexibiliteit bij het configureren van hun systemen.

Daarnaast presenteerde OnLogic enkele toevoegingen aan de rugged Karbon 800-serie. Deze is nu beschikbaar met Intel® 13e gen Core-processors. De rugged Karbon 430-computers kunnen binnenkort worden geconfigureerd met extra LAN- en COM-connectiviteit. OnLogic voegt op korte termijn ook nieuwe systemen van Mitac en Cincoze toe aan hun rugged portfolio.

“We voegen een aantal interessante nieuwe producten toe aan onze rugged serie. Daardoor bieden we onze klanten nog meer opties om de beste aansluiting te vinden bij de omgeving waar de hardware wordt geïnstalleerd”, zegt David Zhu-Grant, Senior Product Manager bij OnLogic. “Dit geldt ook voor onze allereerste OnLogic-voeding. We weten dat geavanceerde computeroplossingen stabiele, betrouwbare power supply nodig hebben en de PS1000-1 voldoet aan de wensen van onze klanten. De uitgebreide industriële tests van OnLogic besparen gebruikers tijd omdat het de eerste 1000 Watt standaard AC/DC-oplossing is, die is voorzien van veiligheidscertificering.

De PS1000-1, waarvoor momenteel patent is aangevraagd, is speciaal ontworpen voor de uitdagingen op het gebied van stroomlevering aan industriële computertoepassingen. De PS1000-1 levert tot 1000W aan DC-vermogen bij 48V. Dankzij de PS1000-1 kun je dus optimaal profiteren van de huidige generatie GPU’s, met name in AI-, ML- en andere geavanceerde automatiseringstoepassingen. Geforceerde luchtkoeling met gelagerde ventilatoren zorgt ervoor dat alle componenten koel blijven, zelfs in omstandigheden met mogelijke schokken en trillingen. De PS1000-1 heeft uitgebreide immuniteitstests ondergaan en voldoet aan de internationale EMC- en veiligheidseisen voor IT-apparatuur.

Belangrijkste kenmerken van de PS1000-1

  • Levert 100% nominaal vermogen tot 50°C en verlaagt lineair tot 50% vermogen bij 70°C.
  • Plug-and-play met compatibele OnLogic-hardware.
  • Klein formaat en meerdere montagemogelijkheden (DIN, wand, basis).
  • Getest op Spoorweg EN 50121-3-2, Medisch 60601-1-2, en Maritiem IEC 60945 standaarden.
  • Voldoet aan specifieke vereisten voor EN 50155 en MIL-STD-810G tot schokken van 50 G en 15 uur willekeurige trillingen 5 – 500 Hz bij ~10 gram.
  • UL-gecertificeerd als een zelfstandige voedingsadapter en voorzien van een standaard netsnoer.

Updates van OnLogic rugged computers

De Karbon 800-serie rugged computers is speciaal ontworpen voor machine learning-, AI- en geavanceerde productie- en automatiseringsinnovaties. Elk Karbon 800-model is nu beschikbaar met Intel® 13e generatie processors in een fanless of fanless hybride chassis en is zodanig ontworpen dat installatie op elke locatie mogelijk is.

De Karbon 430 rugged computer combineert geavanceerde IoT-mogelijkheden van Intel® Atom® x6000E-processors in een onopvallend, zeer configureerbaar, rugged fanless systeem, dat is gebouwd voor toepassingen in en om de IoT edge. Binnenkort is deze beschikbaar met optionele LAN-uitbreiding met twee poorten, een M.2 B key slot en SIM, een single port COM met een single  LAN uitbreiding of een dual COM-uitbreiding. De nieuwe opties in de Karbon 430 zijn naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 beschikbaar.

Diverse nieuwe rugged systemen worden toegevoegd aan OnLogic’s rugged portfolio en zijn binnenkort beschikbaar. Hieronder de Cincoze DX-1200, DI-1100, M1101 monitormodule en de P2202 ADL-P panel pc en de Mitac MZ1 – 10ADP ADL-S. Deze nieuwe systemen beschikken over krachtige processors en een reeks GPU- en accelerator card opties en bieden extra mogelijkheden voor OnLogic-klanten die krachtige AI-oplossingen willen implementeren.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This