Lenovo integreert technologie in ​Lenovo Tab Wear Collection

9 november 2023

Lenovo in samenwerking met modeontwerpers RANRAKit Wan Studios en het Amsterdamse Maium de Lenovo Tab Wear collectie ontwikkeld. De innovatieve, functionele en modieuze collectie bevat een Lenovo-tablet in het kledingontwerp en is gemaakt om tijd voor jezelf te creëren. 

Volgens Pew Research blijven wellness en self-care voor velen een prioriteit. Daarom wil de Lenovo Tab Wear Collection “me-time” uitbreiden tot buiten het huis. Door een Lenovo-tablet in de concepten te integreren, kunnen gebruikers zowel binnen als buiten ontsnappen met hun favoriete vrijetijdsactiviteiten. Of ze zich nu onderdompelen in een TV show, scrollen op sociale media of zelfs bezig gaan met creatieve projecten. Lenovo’s visie voor de toekomst is dat kledingstukken zoals deze concept collectie gebruikers in staat kunnen stellen om tijd voor zichzelf te nemen en te genieten van een onderbreking van de dagelijkse stress.

Voor de Lenovo Tab Wear Collection bracht elke ontwerper zijn creativiteit en individuele stijl tot uiting en creëerde zo een uniek kledingstuk:

  • Het in Londen en Reykjavik gevestigde team van outerwear ontwerpers RANRA creëerde een ruis- en licht onderdrukkende anorak met een isolerende capuchon en een inpakbaar tablet-harnas om je volledig te kunnen concentreren in elke vlucht, bus of trein.
  • De in Hong Kong gevestigde onafhankelijke herenmode ontwerper Kit Wan Studioscreëerde een modulair techno-pantser exo-skelet om technologie in streetwear te integreren. 
  • Het Amsterdamse Maium, dat zich richt op modieuze, functionele en weerbestendige kleding, ontwierp een jas die verandert in een opblaasbare hangmat, ideaal voor buiten.

“De innovatieve ontwerpen laten zien dat ‘me-time’ mobiel, draagbaar en persoonlijk kan zijn,” zegt Emily Ketchen, VP en CMO van de Intelligent Devices Group en International Markets, Lenovo. “Technologie en mode zijn beide voortdurend in ontwikkeling, ze innoveren en passen zich aan onze veranderende maatschappij aan. De Lenovo Tab Wear Collection omvat daarom meer dan aangepaste moderne kledingstukken met een Lenovo-tablet, het zijn opnieuw bedachte mogelijkheden voor de wereld van vandaag.”

Elke ontwerper versmolt zijn eigen interpretatie van ‘me-time’ in originele meesterwerken en verwerkte tegelijkertijd bewuste ontwerpen in het proces. Het waterdichte ontwerp van RANRA hield rekening met afgedankte materialen door gerecycled textiel en afwerking te kiezen; Kit Wan Studios benadrukte het belang van samenwerking met de lokale handel door materialen te betrekken van kleine bedrijven in Hong Kong; en het ontwerp van Maium is gemaakt van gerecycled polyester met een eco-laag met bionische afwerking die met de hand is gemaakt in de sample rooms van GR en Oeko Tex-100 gecertificeerde fabrikanten. Het resultaat is een experimentele concept collectie die entertainment en transporteerbaarheid mogelijk maakt, met een ongelooflijke stijl en mindfulness. 

Lees meer over elk ontwerp op: www.lenovotabwear.com.

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This