MSSP’s wereldwijd kiezen Fortinet Secure SD-WAN en SASE om veilige netwerkdiensten te leveren aan klanten

12 oktober 2023

Fortinet kondigt aan dat acht nieuwe managed security service providers (MSSP’s) onlangs Fortinet Secure SD-WAN aan hun portfolio’s hebben toegevoegd om nieuwe managed services met toegevoegde waarde voor hun klanten te leveren. Automation Sensei, CommandLink, Converge ICT Solutions Inc., Evolutio, HCLTech, Proximus, Tigo Business en TM One sluiten zich aan bij een groeiende lijst van wereldwijde dienstverleners die Fortinet Secure SD-WAN gebruiken als basis voor nieuwe en gedifferentieerde beveiligde netwerkdiensten.

MSSP’s blijven investeren in Fortinet Secure Networking-oplossingen in hun zoektocht naar nieuwe tools om concurrerend te blijven in de snel evoluerende netwerkmarkt. Fortinet Secure SD-WAN is de basis voor organisaties om naadloos gebruik te maken van geavanceerde netwerktechnologieën, waaronder secure access service edge (SASE), SD-Branch en zero-trust network access (ZTNA). 

John Maddison, chief marketing officer en EVP Product Strategy bij Fortinet: “De Secure SD-WAN van Fortinet dient als basis om onze MSSP-partners en hun klanten te ondersteunen in hun trajecten naar SASE, SD-Branch, ZTNA en verder, en onderstreept onze toewijding aan het leveren van toonaangevende beveiligde netwerkinnovaties. Voortdurende verbeteringen die inspelen op de veranderende behoeften van partners en klanten hebben het aanbod van Fortinet Secure Networking versterkt tot het meest uitgebreide op de markt.”

Anne-Sophie Lotgering, Enterprise Market Lead bij Proximus: “Proximus wil klanten de beste netwerk- en beveiligingsoplossingen bieden om hun digitale transformatie en bedrijfscontinuïteit te ondersteunen. Door gebruik te maken van Fortinet Secure SD-WAN kunnen we een beheerde Secure SD-WAN-dienst aanbieden die onze sterke punten in netwerkconnectiviteit en clouddiensten combineert met het leiderschap van Fortinet in veilige netwerken. Deze oplossing zal onze klanten helpen hun WAN-beheer te vereenvoudigen, kosten te verlagen en hun beveiliging te verbeteren.”

MSSP’s blijven Fortinet Secure Networking-oplossingen gebruiken om betere bedrijfsresultaten te behalen en complexe hybride netwerkomgevingen te beheren voor hun zakelijke klanten zonder afbreuk te doen aan de beveiliging.

Fortinet is toegewijd aan consequente innovaties die service providers ondersteunen in hun geavanceerde ontwikkeling van netwerken. Fortinet heeft onlangs verbeteringen aangekondigd aan zijn toonaangevende single-vendor SASE-aanbod, waarmee de oplossing wordt uitgebreid om cloud-geleverde enterprise-grade bescherming te bieden aan microbranches. FortiSASE wordt hiermee het meest uitgebreide aanbod op de markt.

Alejandro García, Sr. Product Manager SD-WAN & Connectivity Services bij Evolutio: “Als integrator van spraak-, data-, clouddiensten, IT-infrastructuur, samenwerkings- en beveiligingsoplossingen gedurende meer dan 30 jaar, heeft Evolutio de nodige ervaring voor Iberische bedrijven met een lokaal of wereldwijd bereik. Onze capaciteiten als leverancier van geavanceerde cyberbeveiligingsdiensten stellen ons ook in staat om optimaal te profiteren van de mogelijkheden en het uitgebreide aanbod aan veilige connectiviteitsoplossingen van Fortinet voor de adoptie van cloud computing. Door Fortinet Secure SD-WAN managed services te lanceren, stellen we onze klanten nu in staat om te profiteren van een geïntegreerde oplossing met modulaire functionaliteit, waardoor de complexiteit die inherent is aan het implementeren van een oplossing op basis van verschillende fabrikanten wordt vermeden. SD-WAN-oplossingen moeten de beveiliging van het verkeer garanderen en geïntegreerd zijn met de verschillende IT-afdelingen van bedrijven, en het is in deze context dat Fortinet zich positioneert als een onbetwiste technologieleider in de markt.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This