Deloitte Consulting & Advisory en Dynatrace slaan handen in elkaarvoor betere observability

11 oktober 2023

Deloitte België gaat in zee met Dynatrace, een expert in unified observability en beveiliging, om uitgebreide observability- en beveiligingsdiensten aan te bieden. Zo willen beide ondernemingen tegemoet komen aan de steeds grotere behoeften van bedrijven in de regio. Dankzij de combinatie van Deloittes expertise in moderne cloudtechnologie en het toonaangevende observability- en beveiligingsplatform van Dynatrace verwerven bedrijven meer inzichten, versnellen ze hun digitale transformatie en krijgen ze een overkoepelend totaalbeeld van hun omgevingen.

De complexe multicloudomgevingen van vandaag brengen een duizelingwekkende hoeveelheid gegevens mee. Via de techniek van ‘observability’ worden die diverse omgevingen grondig bewaakt en geanalyseerd, waardoor problemen proactief en tijdig kunnen worden opgespoord en opgelost. Het resultaat: een optimale systeemefficiëntie en betrouwbare cloudomgevingen. 

Volgens het wereldwijde CIO-rapport is 71% van de CIO’s van mening dat de massa gegevens die cloud-native technologiestacks produceren, niet meer door mensen beheerd kan worden. 77% van de CIO’s zegt ook dat hun IT-omgeving elke minuut of zelfs nog sneller verandert. Om die transformatie in goede banen te leiden, zijn dus degelijke observability-oplossingen nodig. 

Via het Dynatrace®-platform kan het observabilityteam van Deloitte België voortaan inzetten op hybride en multicloud observability, causal AI, automatisering en applicatiebeveiligingsmogelijkheden, om zo klanten nog beter te ondersteunen bij hun digitale transformatie. 

Bram De Schouwer, partner bij Deloitte België: “De observability-oplossingen van Dynatrace zijn de beste op de markt. Dankzij deze samenwerking bevindt Deloitte zich in een uitstekende positie: we kunnen onze klanten nu nog beter helpen om hun digitaliseringsprocessen efficiënter te laten verlopen en ruimte vrij te maken voor echte innovatie binnen hun bedrijf.” 

Frank Baars, Regional Manager Benelux bij Dynatrace, vervolgt: “Met Deloitte hebben we in België een uitstekende partner aan boord om te voldoen aan de vraag van klanten naar operationele engineering en uitmuntende observability. Het doet ons veel plezier dat we Deloitte kunnen ondersteunen met het Dynatrace-platform om de digitale transformatie bij verschillende bedrijven te versnellen.”

redactie@belgiumcloud

redactie@belgiumcloud

Persberichten, blogs en andere content kunt u mailen naar robbert@belgiumcloud.com

Pin It on Pinterest

Share This