BDIA benoemt Carole Santens als gedelegeerd bestuurder

2 oktober 2023

De BDIA heeft Carole Santens benoemd als gedelegeerd bestuurder.

Carole Santens

Met bijna tien jaar ervaring als media expert bij Data News, het IT-vakblad van Roularta Media Group, beschikt Carole Santens over veel kennis over de digitale industrie. Santens: “In mijn rol als Managing Director streef ik naar groei, gedreven door samenwerking. Elke nieuwe uitdaging is een nieuwe kans om dat te bereiken.”

Friso Haringsma, Managing Director bij Datacenter United, en Barro Luitjes, Managing Director bij KevlinX, zijn zeer verheugd met de benoeming van Santens tot Managing Director. “Carole heeft een groot netwerk opgebouwd binnen onze branche. Haar ruime ervaring in de media geeft ons het volste vertrouwen dat zij als Managing Director een krachtige impuls zal geven aan de volgende fase van BDIA.”

Robbert Hoeffnagel

Robbert Hoeffnagel

Editor @ Belgium Cloud

Pin It on Pinterest

Share This